Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

de | sept. 30, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA TE ROG NU MĂ IUBI ARE REDUCERE PE:

Totul începe cu o iubire interzisă…

Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și sentimentele lor de ură se strecoară atracția. Acum nu numai că îi leagă lupta pentru postul din firma pentru care lucrează, ci și relația interzisă pe care aceștia o încep.

Relațiile la locul de muncă sunt interzise, dar Bennett nu dă doi bani pe regulile firmei. Ba mai mult, acesta e gata să încalce multe altele pentru a fi împreună cu Annalise, singura femeie în atâția ani care a reușit să îl facă să simtă ceva atât de profund.

Însă totul se clatină atunci când sentimentele apar în inima lui de gheață. Ceva din trecutul lui l-a rănit atât de mult, încât e convins că nu va fi vreodată demn de iubire. Ea a ieșit dintr-o relație care i-a frânt inima, a lui este deja frântă de ani de zile. Dar Annalise este gata sa lupte pentru el, în ciuda a tot ce au trăit. Și oare va reuși ea să îi îmblânzească demonii bărbatului de care s-a îndrăgostit atât de mult?

Opinia mea despre povestea scrisă de Vi Keeland

De cele mai multe ori, atunci când aud numele lui Vi, automat îmi vin în minte cărțile ei simple și poveștile ușor clișeice. Cu toții știm că aproape toate cărțile ei sunt scrise similar. Și cu toții știm că are o obsesie pentru șefi și pentru idilele între colegii de muncă. Așa cum, spuneam, aproape toate cărțile ei au la bază aceste idei.

Dacă îți place recenzia cărții TE ROG NU MĂ IUBI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Vi Keeland

Aproape toate! După ce am citit ,,Cea mai frumoasă greșeală” și am fost plăcut surprinsă, am sperat la o poveste la fel de neașteptată și de emoționantă. Se pare că ,,Te rog, nu mă iubi” nu a fost așa cum am sperat, dar a fost o poveste care m-a ținut în suspans și pe care am citit-o dintr-o suflare. Cam așa este mereu cu poveștile lui Vi, sunt cărți simple, dar pe care nu le poți lăsa din mână. Au ceva aparte, te prind în poveste și te țin acolo până la final. Ceea ce înseamnă, totuși, că sunt niște povești bune, nu-i așa?

Mi-a plăcut extraordinar de mult de Bennett! Mi-a plăcut că de această dată personajul masculin a fost cel care s-a îndrăgostit primul. Spre deosebire de alte personaje masculine portretizate de Vi, Bennett mi s-a părut a fi foarte vulnerabil. De aceea mi-a plăcut relația dintre ei și povestea tristă din trecutul lui. Mi-a plăcut de Lucas și m-au emoțioant micile pasaje din jurnal.

Deși are cărți mai bune, deși de multe ori avem parte de scene care conțin clasicele clișee, este o lectură frumoasă, bună de citit într-o vineri seara! Pentru cei care au nevoie de o poveste de dragoste ușoară și palpitantă, această carte este perfectă și sunt convinsă că vă va captiva! Nu aveți cum să nu îi îndrăgiți pe Bennett și Annalise!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TE ROG NU MĂ IUBI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: TE ROG NU MĂ IUBI
Autor: Vi Keeland
Traducător: Maria Dosei
An apariție : 2022
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 414
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 2792

Alte recenzii de la Vi Keeland:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1099 zile și a scris până acum 264 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments