Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

de | sept. 30, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA TE ROG NU MĂ IUBI ARE REDUCERE PE:

Totul începe cu o iubire interzisă…

Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și sentimentele lor de ură se strecoară atracția. Acum nu numai că îi leagă lupta pentru postul din firma pentru care lucrează, ci și relația interzisă pe care aceștia o încep.

Relațiile la locul de muncă sunt interzise, dar Bennett nu dă doi bani pe regulile firmei. Ba mai mult, acesta e gata să încalce multe altele pentru a fi împreună cu Annalise, singura femeie în atâția ani care a reușit să îl facă să simtă ceva atât de profund.

Însă totul se clatină atunci când sentimentele apar în inima lui de gheață. Ceva din trecutul lui l-a rănit atât de mult, încât e convins că nu va fi vreodată demn de iubire. Ea a ieșit dintr-o relație care i-a frânt inima, a lui este deja frântă de ani de zile. Dar Annalise este gata sa lupte pentru el, în ciuda a tot ce au trăit. Și oare va reuși ea să îi îmblânzească demonii bărbatului de care s-a îndrăgostit atât de mult?

Opinia mea despre povestea scrisă de Vi Keeland

De cele mai multe ori, atunci când aud numele lui Vi, automat îmi vin în minte cărțile ei simple și poveștile ușor clișeice. Cu toții știm că aproape toate cărțile ei sunt scrise similar. Și cu toții știm că are o obsesie pentru șefi și pentru idilele între colegii de muncă. Așa cum, spuneam, aproape toate cărțile ei au la bază aceste idei.

Dacă îți place recenzia cărții TE ROG NU MĂ IUBI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Vi Keeland

Aproape toate! După ce am citit ,,Cea mai frumoasă greșeală” și am fost plăcut surprinsă, am sperat la o poveste la fel de neașteptată și de emoționantă. Se pare că ,,Te rog, nu mă iubi” nu a fost așa cum am sperat, dar a fost o poveste care m-a ținut în suspans și pe care am citit-o dintr-o suflare. Cam așa este mereu cu poveștile lui Vi, sunt cărți simple, dar pe care nu le poți lăsa din mână. Au ceva aparte, te prind în poveste și te țin acolo până la final. Ceea ce înseamnă, totuși, că sunt niște povești bune, nu-i așa?

Mi-a plăcut extraordinar de mult de Bennett! Mi-a plăcut că de această dată personajul masculin a fost cel care s-a îndrăgostit primul. Spre deosebire de alte personaje masculine portretizate de Vi, Bennett mi s-a părut a fi foarte vulnerabil. De aceea mi-a plăcut relația dintre ei și povestea tristă din trecutul lui. Mi-a plăcut de Lucas și m-au emoțioant micile pasaje din jurnal.

Deși are cărți mai bune, deși de multe ori avem parte de scene care conțin clasicele clișee, este o lectură frumoasă, bună de citit într-o vineri seara! Pentru cei care au nevoie de o poveste de dragoste ușoară și palpitantă, această carte este perfectă și sunt convinsă că vă va captiva! Nu aveți cum să nu îi îndrăgiți pe Bennett și Annalise!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TE ROG NU MĂ IUBI CU REDUCERE DE PE:

Titlu: TE ROG NU MĂ IUBI
Autor: Vi Keeland
Traducător: Maria Dosei
An apariție : 2022
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 414
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 3544

Alte recenzii de la Vi Keeland:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Impostorul” de Zadie Smith

Recenzie ”Impostorul” de Zadie Smith

Dacă ambientul unei cărți este reprezentat de epoca victoriană asta n-ar trebui să însemne decât că povestea are potențial și un avantaj clar mai ales dacă în centrul narațiunii este o femeie care ne oferă propria perspectivă a evenimentelor. În baza acestor...

Recenzie ”Piatră și umbră” de Burhan Sönmez

Recenzie ”Piatră și umbră” de Burhan Sönmez

Piatră și umbră ne poartă din trecut în prezent prin viața lui Alvo, un meșter de pietre funerare, crescut pe străzile orașului Mardin, aflat la granița cu Siria, un orfan, luat sub aripa sa de un alt meșter de la care învață arta de a sculpta piatra. Urmărindu-l pe...

Recenzie “Camera cu fluturi” de Lucinda Riley

Recenzie “Camera cu fluturi” de Lucinda Riley

Ca de obicei: Trecutul te prinde din urmă! Prima dragoste rămâne neterminată! Deși ai trăit o viață bună, liniștită, fără prea multe tulburări - ești neîmplinit! Dacă simți permanent că îți lipsește ceva, înseamnă că undeva nu ai pus punctul care trebuie, ci ai lăsat...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 3 ani, 10 luni, 10 zile și a scris până acum 313 articole. Se află pe poziția 6 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments