Recenzie “Te văd !” de Marina Neagu

by | Sep 29, 2017 | Beletristică, Dragoste, Fantezie, Ficțiune, Literatură Contemporană, Literatura Română, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TE VĂD ! ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Marina Neagu autoarea care mi-a deschis apetitul pentru literatura fantastică citindu-i cartea Urlet în tăcere care mi-a plăcut mult.

Nu se putea să-i ratez continuarea, aşa că am primit de ziua mea volulul 2 Te văd ! şi bineînţeles că nici nu a ajus pe raftul din bibliotecă înainte de a fi citită cu nerăbdare, să vad pe ce căi nebănuite au mai fost purtaţi Sara si Markus în povestea lor imposibilă de dragoste.

Am regăsit-o pe Sara în lupta continuă dintre coşmaruri şi protectori, însă o Sara tristă, dezamăgită însă uşor resemnată.

Viaţa era dură, rea şi dureroasă. În nebunia mea, încercam să mă mint chiar şi pe mine, refuzam să recunosc adevărul. Ca orice fiinţă umană, aveam regrete, dezamăgiri, secrete. Aveam o poveste de spus, o rană detratat, o durere în care refuzam să mă scufund, pe care încercam din răsputeri să o ascund.

Pentru a salva lumea de coşmaruri Hypa (zeiţa somnului) îi sugerează să-l omoare pe Markus, dar poate Sara măcar să se gândească la aşa ceva. Devine tot mai bulversată şi caută o soluţie şi unde altundeva decât în trecutul îndepărtat în vremea Sarulei.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Marina Neagu

Totul s-a schimbat. M-am transormat în momentul în care te-am văzut pe tine. Atunci am ştiut că tu eşti destinul meu, la fel cum am ştiut că poţi să devii blestemul meu.

Poate am ucis pentru un vis, dar tu eşti visul.

Marina Neagu ne poartă atât de frumos pe aripile unei poveşti fantastice de dragoste care rezistă peste veacuri învăluită în mister, manipulare şi trădare ducându-ne pe cărări nebănuite. Te văd mi se pare mult mai intensă, mai alertă şi mai surprinzătoare decât primul volum, iar despre final nu am să vă zic nimic mai mult decăt că este unul neaşteptat.

Mi-aş fi dorit ca tot ceea ce constatasem să fie ireal, deoarece acceptarea unei astfel de realităţi îmi spunea un singur lucru: devenisem propriul demon.

Lectură plăcută !!!

 

 

🔥 CARTEA TE VĂD ! ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Te Văd !
Autor: Marina Neagu
An apariție : 2017
Editura: QUANTUM
Nr. Pagini: 211
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 29.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Daniela este redactor Booknation.ro de 1217 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 12 din 142 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments