Recenzie “Te văd !” de Marina Neagu

Titlu: Te Văd !
Autor: Marina Neagu
An apariție : 2017
Editura: Quantum
Nr. Pagini: 211
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Daniela Gîb
Publicată la 29.09.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

Marina Neagu autoarea care mi-a deschis apetitul pentru literatura fantastică citindu-i cartea Urlet în tăcere care mi-a plăcut mult.

Nu se putea să-i ratez continuarea, aşa că am primit de ziua mea volulul 2 Te văd ! şi bineînţeles că nici nu a ajus pe raftul din bibliotecă înainte de a fi citită cu nerăbdare, să vad pe ce căi nebănuite au mai fost purtaţi Sara si Markus în povestea lor imposibilă de dragoste.

Am regăsit-o pe Sara în lupta continuă dintre coşmaruri şi protectori, însă o Sara tristă, dezamăgită însă uşor resemnată.

Viaţa era dură, rea şi dureroasă. În nebunia mea, încercam să mă mint chiar şi pe mine, refuzam să recunosc adevărul. Ca orice fiinţă umană, aveam regrete, dezamăgiri, secrete. Aveam o poveste de spus, o rană detratat, o durere în care refuzam să mă scufund, pe care încercam din răsputeri să o ascund.

Pentru a salva lumea de coşmaruri Hypa (zeiţa somnului) îi sugerează să-l omoare pe Markus, dar poate Sara măcar să se gândească la aşa ceva. Devine tot mai bulversată şi caută o soluţie şi unde altundeva decât în trecutul îndepărtat în vremea Sarulei.

Totul s-a schimbat. M-am transormat în momentul în care te-am văzut pe tine. Atunci am ştiut că tu eşti destinul meu, la fel cum am ştiut că poţi să devii blestemul meu.

Poate am ucis pentru un vis, dar tu eşti visul.

Marina Neagu ne poartă atât de frumos pe aripile unei poveşti fantastice de dragoste care rezistă peste veacuri învăluită în mister, manipulare şi trădare ducându-ne pe cărări nebănuite. Te văd mi se pare mult mai intensă, mai alertă şi mai surprinzătoare decât primul volum, iar despre final nu am să vă zic nimic mai mult decăt că este unul neaşteptat.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Marina Neagu.

Mi-aş fi dorit ca tot ceea ce constatasem să fie ireal, deoarece acceptarea unei astfel de realităţi îmi spunea un singur lucru: devenisem propriul demon.

Lectură plăcută !!!

 

 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.