Recenzie „The Violets of March” de Sarah Jio

de | mart. 10, 2020 | Beletristică, Dragoste, Mister, Recenzii cărți

🔥 CARTEA THE VIOLETS OF MARCH ARE REDUCERE PE:

“The Violets of March” este un roman de dragoste, cartea de debut a autoarei americane Sarah Jio. Volumul a fost lansat inițial în anul 2011. Tot de la această scriitoare sunt și romanele “Destine înlănțuite”, “The Last Camellia”, “Morning Glory”, “Always” și “The Bungalow”.

Aveam această carte în engleză în bibliotecă de câțiva ani buni. A fost cumpărată de la un târg de carte împreună cu alte volume. Însă pe când celorlalte le-a venit timpul mai devreme, aceasta a fost citită abia în prezent. Deși are aproape 300 de pagini, nu am putut-o lăsa la o parte odată începută. Așa că mi-am petrecut ore bune din zi și din noapte descoperind cu plăcere și emoție povestea de dragoste din ea.

Și cu toate că este un roman de iubire, ceea ce citesc mai rar ce-i drept, m-a prins foarte tare. Nici nu zici că e încadrat neapărat în acest gen de literatură. Deoarece are și mister din plin, și o istorie de familie.

“The Violets of March” de Sarah Jio este o carte superbă, emoționantă, plină de taine și dragoste

Mie mi s-a părut că este în stilul scrierilor lui Kristin Hannah. Volumul de dragoste este despre o scriitoare proaspăt divorțată care merge pe o insulă a copilăriei pentru a se vindeca în casa mătușii sale. Însă acolo nu va întâlni doar doi bărbați frumoși și interesați de ea, ci și un jurnal vechi, plin de secrete.

Dacă îți place recenzia cărții THE VIOLETS OF MARCH, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Sarah Jio

Astfel că treptat misterele familiei sale sunt scoase la iveală pe măsură ce înaintează cu lectura. Ceea ce părea o ciornă pentru un manuscris fictiv este cât se poate de real. Însă procesul de a afla despre cine din familia ei e vorba în jurnal este îngreunat de faptul că nimeni din jurul ei nu îi face sarcina mai ușoară. Din contra, aproape toți par să țină pentru ei adevărata istorie.

În acest roman de dragoste misterul abundă, dar bărbații frumoși și ei

O femeie blondă din trecut pare să se afle în centrul poveștii vechi ce nu este doar ficțiune. Așa cum va afla curând Emily, scriitoarea ajunsă pe insulă.

“The Violets of March” de Sarah Jio este o carte frumoasă și misterioasă. Este perfectă de citit când te afli într-o stare emoțională profundă. Iar dacă nu te simți așa, vei intra cu certitudine într-o asemenea stare de îndată ce vei citi cartea.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA THE VIOLETS OF MARCH CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: THE VIOLETS OF MARCH
Autor: Sarah Jio
An apariție : 2011
Editura: PLUME BOOKS
Nr. Pagini: 296
Limba: Engleză
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 582

Alte recenzii de la Sarah Jio:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Decizii scandaloase” de Nova Riley

Recenzie „Decizii scandaloase” de Nova Riley

Nu mai citisem de mult ceva scris de un autor român. Și iată că pe la sfârșitul anului 2022, în decembrie, s-a ivit ocazia să o fac. "Decizii scandaloase" este un historical romance scris de Nova Riley E de fapt vorba de o scriitoare al cărei pseudonim este Nova Riley...

Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James Cain

Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James Cain

"Poștașul sună întotdeauna de două ori" este prima carte pe care o citesc de la James Cain. Este probabil totodată și cea mai cunoscută carte a sa, care a avut parte de succes nu numai pe plan literar, dar a și fost ecranizată, fiind la fel de iubită în această formă....

0 0 votes
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 1575 zile și a scris până acum 357 articole. Se află pe poziția 4 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici. Oana Maria Stefan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments