Recenzie “The Violets of March” de Sarah Jio

by | Mar 10, 2020 | Beletristică, Dragoste, Mister, Recenzii cărți

🔥 CARTEA THE VIOLETS OF MARCH ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

“The Violets of March” este un roman de dragoste, cartea de debut a autoarei americane Sarah Jio. Volumul a fost lansat inițial în anul 2011. Tot de la această scriitoare sunt și romanele “Destine înlănțuite”, “The Last Camellia”, “Morning Glory”, “Always” și “The Bungalow”.

Aveam această carte în engleză în bibliotecă de câțiva ani buni. A fost cumpărată de la un târg de carte împreună cu alte volume. Însă pe când celorlalte le-a venit timpul mai devreme, aceasta a fost citită abia în prezent. Deși are aproape 300 de pagini, nu am putut-o lăsa la o parte odată începută. Așa că mi-am petrecut ore bune din zi și din noapte descoperind cu plăcere și emoție povestea de dragoste din ea.

Și cu toate că este un roman de iubire, ceea ce citesc mai rar ce-i drept, m-a prins foarte tare. Nici nu zici că e încadrat neapărat în acest gen de literatură. Deoarece are și mister din plin, și o istorie de familie.

“The Violets of March” de Sarah Jio este o carte superbă, emoționantă, plină de taine și dragoste

Mie mi s-a părut că este în stilul scrierilor lui Kristin Hannah. Volumul de dragoste este despre o scriitoare proaspăt divorțată care merge pe o insulă a copilăriei pentru a se vindeca în casa mătușii sale. Însă acolo nu va întâlni doar doi bărbați frumoși și interesați de ea, ci și un jurnal vechi, plin de secrete.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Sarah Jio

Astfel că treptat misterele familiei sale sunt scoase la iveală pe măsură ce înaintează cu lectura. Ceea ce părea o ciornă pentru un manuscris fictiv este cât se poate de real. Însă procesul de a afla despre cine din familia ei e vorba în jurnal este îngreunat de faptul că nimeni din jurul ei nu îi face sarcina mai ușoară. Din contra, aproape toți par să țină pentru ei adevărata istorie.

În acest roman de dragoste misterul abundă, dar bărbații frumoși și ei

O femeie blondă din trecut pare să se afle în centrul poveștii vechi ce nu este doar ficțiune. Așa cum va afla curând Emily, scriitoarea ajunsă pe insulă.

“The Violets of March” de Sarah Jio este o carte frumoasă și misterioasă. Este perfectă de citit când te afli într-o stare emoțională profundă. Iar dacă nu te simți așa, vei intra cu certitudine într-o asemenea stare de îndată ce vei citi cartea.

🔥 CARTEA THE VIOLETS OF MARCH ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: The Violets Of March
Autor: Sarah Jio
An apariție : 2011
Editura: PLUME BOOKS
Nr. Pagini: 296
Limba: Engleză
Gen Literar: Romance
Publicată la 10.03.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 641 zile și a scris până acum 205 articole. Se află pe poziția 7 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments