Recenzie ”Ticălos la patru ace” de Vi Keeland & Penelope Ward

by | Jul 28, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA TICĂLOS LA PATRU ACE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

  Soraya Venedetta se afla în tren într-o dimineață obișnuită ca oricare alta atunci când l-a cunoscut pe Graham J. Morgan. Pe culoarul opus, tipul arătos, îmbrăcat la patru ace, urla în telefon ca un ticălos. Un ticălos la patru ace.

Ridicându-se la stația unde trebuia să coboare, ticălosulului i-a scăpat telefonul lăsându-l în tren. Soraya l-a luat iar după un timp, după ce a intrat la contacte, apeluri, mesaje, galerie, etcetera, ea s-a hotărât să îi înapoieze telefonul ticălosului.

După ce Soraya a străbătut întregul oraș pentru a ajunge la compania lui, acesta a refuzat să o vadă, motiv pentru care ea i-a lăsat niște poze de pe numărul ei…

Însă asul din mâneca Sorayei Venedetta era că ea știa cum arată ticălosul de Morgan, în timp ce el habar n-avea cum arată fața femeii care i-a lăsat poze cu sânii și picioarele ei. Dar într-o zi, în tren, Graham o recunoaște pe Soraya după tatuajul pe care îl avea pe picior și care ieșise și în poza trimisă de aceasta. De aici începe aventura celor doi.

Soraya era o femeie atipică, cu cercel în limbă, o femeie care își schimba culoarea părului în funcție de stările pe care le avea. În niciun caz Graham nu ar fi putut să îi intre pe sub piele. Dar Soraya nu putea nega faptul că deja o făcuse…

După numeroase întâlniri și evenimente la care Soraya și Graham s-au afișat împreună, cei doi sunt pe cale să ia o decizie. Dar condiția Sorayei este mai complicată decât am fi crezut: o să iasă cu Graham dar nu o să se culce cu el.

   ,,Accept chestia asta fără sex, însă ascultă la mine: când va veni vremea, nu eu voi fi cel care va implora pentru el.”

Iar Graham habar n-avea câtă dreptate avea cu aceste cuvinte. În curând, atracția dintre ei devine mistuitoare iar cu mesajele pe care Graham le trimitea câtre rubrica Idei unde lucra Soraya, el își face ușor, ușor, loc în inima ei.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Vi Keeland

În curând, Soraya este convinsă că Graham face deja parte din viața și din inima ei iar el este convins că nu a mai iubit nicio femeie cum o iubește pe Soraya. Însă incertitudinile își fac loc în sufletul Sorayei atunci când vede tatuajul pe care îl avea el: Genevieve. Cine era Genevieve și cât de mult ținuse Graham la ea dacă și-a tatuat numele ei pe corp?

Atunci când Soraya are o discuție cu Lil, bunica lui Graham, ea realizează faptul că începe să îl iubească și că trebuie să scape de traumele trecutului ei, un trecut în care tatăl ei a rănit-o atât de mult încât a făcut-o să își piardă încrederea în toți bărbații. Însă ea nu este singura care a suferit. Și Graham a suferit trădări și durere după moartea mamei sale, însă e vizibil de la o poștă că este un familist convins.

Când lucrurile păreau să înainteze tot mai mult, când Soraya petrecea fiecare noapte în brațele lui Graham iar inimile lor păreau că bat ca un întreg, realitatea le-a zdrobit și ultima fărâmă de fericire.

Atunci când  moare soțul lui Genevieve, fosta logodnică a lui Graham, lumea lor se prăbușește. În seara în care Graham și Soraya merg la priveghi, adevărul, trecutul și trădarea ies la iveală și îi distrug inima lui Graham.

Cu o singură decizie, Soraya îl distruge pe singurul bărbat care a iubit-o vreodată. Va putea oare să mai îndrepte greșeala de neiertat pe care a făcut-o?

🔥 CARTEA TICĂLOS LA PATRU ACE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Ticălos La Patru Ace
Autor: Vi Keeland
,
Penelope ward
An apariție : 2020
Editura: TREI
Nr. Pagini: 355
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 28.07.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 188 zile și a scris până acum 61 articole. Se află pe poziția 20 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments