Recenzie ”Ticălos la patru ace” de Vi Keeland & Penelope Ward

de | iul. 28, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA TICĂLOS LA PATRU ACE ARE REDUCERE PE:

  Soraya Venedetta se afla în tren într-o dimineață obișnuită ca oricare alta atunci când l-a cunoscut pe Graham J. Morgan. Pe culoarul opus, tipul arătos, îmbrăcat la patru ace, urla în telefon ca un ticălos. Un ticălos la patru ace.

Ridicându-se la stația unde trebuia să coboare, ticălosulului i-a scăpat telefonul lăsându-l în tren. Soraya l-a luat iar după un timp, după ce a intrat la contacte, apeluri, mesaje, galerie, etcetera, ea s-a hotărât să îi înapoieze telefonul ticălosului.

După ce Soraya a străbătut întregul oraș pentru a ajunge la compania lui, acesta a refuzat să o vadă, motiv pentru care ea i-a lăsat niște poze de pe numărul ei…

Însă asul din mâneca Sorayei Venedetta era că ea știa cum arată ticălosul de Morgan, în timp ce el habar n-avea cum arată fața femeii care i-a lăsat poze cu sânii și picioarele ei. Dar într-o zi, în tren, Graham o recunoaște pe Soraya după tatuajul pe care îl avea pe picior și care ieșise și în poza trimisă de aceasta. De aici începe aventura celor doi.

Dacă îți place recenzia cărții TICĂLOS LA PATRU ACE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Vi Keeland

Soraya era o femeie atipică, cu cercel în limbă, o femeie care își schimba culoarea părului în funcție de stările pe care le avea. În niciun caz Graham nu ar fi putut să îi intre pe sub piele. Dar Soraya nu putea nega faptul că deja o făcuse…

După numeroase întâlniri și evenimente la care Soraya și Graham s-au afișat împreună, cei doi sunt pe cale să ia o decizie. Dar condiția Sorayei este mai complicată decât am fi crezut: o să iasă cu Graham dar nu o să se culce cu el.

   ,,Accept chestia asta fără sex, însă ascultă la mine: când va veni vremea, nu eu voi fi cel care va implora pentru el.”

Iar Graham habar n-avea câtă dreptate avea cu aceste cuvinte. În curând, atracția dintre ei devine mistuitoare iar cu mesajele pe care Graham le trimitea câtre rubrica Idei unde lucra Soraya, el își face ușor, ușor, loc în inima ei.

În curând, Soraya este convinsă că Graham face deja parte din viața și din inima ei iar el este convins că nu a mai iubit nicio femeie cum o iubește pe Soraya. Însă incertitudinile își fac loc în sufletul Sorayei atunci când vede tatuajul pe care îl avea el: Genevieve. Cine era Genevieve și cât de mult ținuse Graham la ea dacă și-a tatuat numele ei pe corp?

Atunci când Soraya are o discuție cu Lil, bunica lui Graham, ea realizează faptul că începe să îl iubească și că trebuie să scape de traumele trecutului ei, un trecut în care tatăl ei a rănit-o atât de mult încât a făcut-o să își piardă încrederea în toți bărbații. Însă ea nu este singura care a suferit. Și Graham a suferit trădări și durere după moartea mamei sale, însă e vizibil de la o poștă că este un familist convins.

Când lucrurile păreau să înainteze tot mai mult, când Soraya petrecea fiecare noapte în brațele lui Graham iar inimile lor păreau că bat ca un întreg, realitatea le-a zdrobit și ultima fărâmă de fericire.

Atunci când  moare soțul lui Genevieve, fosta logodnică a lui Graham, lumea lor se prăbușește. În seara în care Graham și Soraya merg la priveghi, adevărul, trecutul și trădarea ies la iveală și îi distrug inima lui Graham.

Cu o singură decizie, Soraya îl distruge pe singurul bărbat care a iubit-o vreodată. Va putea oare să mai îndrepte greșeala de neiertat pe care a făcut-o?

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TICĂLOS LA PATRU ACE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: TICĂLOS LA PATRU ACE
Autor: Vi Keeland
,
Penelope ward
An apariție : 2020
Editura: TREI
Nr. Pagini: 355
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 363

Alte recenzii de la Vi Keeland:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Societatea din care faceți parte crede chiar că fiecare om este perfect înlocuibil. O carte premoniție. Cu siguranță Constantin Virgil Gheorgiu a fost un vizionar care a prevăzut că va exista cândva în viitor acest schimb de putere între om și tehnică. Mai întâi...

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

"Anna Hibiscus" și "Bravo, Anna Hibiscus!" sunt două volume de povestiri despre o fetiță care locuiește în Africa ("extraordinara Africă!"), alături de familia ei extinsă (numeroasă!). Bunicii ei sunt tradiționaliști, și încearcă să îi facă pe ceilalți membri ai...

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

               N-a primit degeaba cartea aceasta premiul Orange în 2015. Este atât de bine scrisă, atât de dezinhibată, sinceră și intra atât de adânc în miezul problemei încât a fost o încântare s-o citesc cu toate că tratează un subiect incomod, delicat și...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1045 zile și a scris până acum 262 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments