Recenzie „Traficantul de umbre” de Monica Ramirez

Titlu: Traficantul De Umbre
Autor: Monica Ramirez
An apariție : 2017
Editura: Librex Publishing
Nr. Pagini: 392
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Ana Dumitraşc
Publicată la 7.11.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie „Traficantul de umbre” de Monica Ramirez
5 (100%) 2 votes

N-am s-o mai văd niciodată. Laurence tresări. De unde răsărise ideea asta? Bineînţeles că avea s-o mai vadă. O rafală de vânt rece scutură crengile de deasupra lui şi o perdea de frunze uscate începură să cadă din cer. Una căzu pe pantoful lui, iar el îngheţă în loc, cu privirea fixată pe ea.”

Sună un pic romantic şi trist. Chiar e…

Însă, firul poveştii nu se limitează doar la asta. Orice persoană atrasă de acţiune, suspans şi spionaj ar putea adăuga pe lista de citit şi Traficantul de umbre. Iar nuanţa de romance nu este nimic altceva decât cireaşa de pe tort în volumul de faţă a Monicăi Ramirez.

Din primele rânduri, autoarea ne introduce în lumea obscură a lui Laurence, liderul unui grup foarte bine organizat de hoţi de arme, de informaţii compromiţătoare, de obiecte de artă… şi cam orice îi poate aduce un profit considerabil pe piaţa neagră şi acces la putere şi control, desigur.

Însă, cum era de aşteptat, o astfel de ocupaţie nocturnă nu poate rămâne neobservată pentru totdeauna, oricât de atent şi discret ai fi. Aşadar, Laurence ajunge să fie ţinta unei organizaţii secrete europene de temut, un fel de Serviciu de Informaţii al Uniunii Europene.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Monica Ramirez.

Totuşi, lucrurile iau o cu totul altă întorsătură din momentul în care Sybille, prietena lui de-o viaţă, este recrutată de acest serviciu secret, iar drumurile lor ajung să se intersecteze prin diferitele locuri ale acestei lumi prea puţin cunoscute. Iau naştere, astfel, nişte sentimente cu totul noi şi mult mai profunde între cei doi protagonişti, care vor fi obligaţi să treacă prin numeroase încercări şi aventuri de-a lungul anilor ce vor urma, luptând, în acelaşi timp, pentru şi contra acestei organizaţii secrete.

„Arăta diferit. Nu. Era diferită, ca şi cum o dată cu noua ei identitate în cadrul SATT, renăscuse în pielea unei femei pline de senzualitate. Comportamentul ei levita la graniţa dintre greu de cucerit şi ispititoare. Laurence simţi din nou semnale de alarmă prin tot corpul.”

 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

POST A COMMENT.