Recenzie „Traficantul de umbre” de Monica Ramirez

de | nov. 7, 2017 | Literatura Universală, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA TRAFICANTUL DE UMBRE ARE REDUCERE PE:

N-am s-o mai văd niciodată. Laurence tresări. De unde răsărise ideea asta? Bineînţeles că avea s-o mai vadă. O rafală de vânt rece scutură crengile de deasupra lui şi o perdea de frunze uscate începură să cadă din cer. Una căzu pe pantoful lui, iar el îngheţă în loc, cu privirea fixată pe ea.”

Sună un pic romantic şi trist. Chiar e…

Însă, firul poveştii nu se limitează doar la asta. Orice persoană atrasă de acţiune, suspans şi spionaj ar putea adăuga pe lista de citit şi Traficantul de umbre. Iar nuanţa de romance nu este nimic altceva decât cireaşa de pe tort în volumul de faţă a Monicăi Ramirez.

Din primele rânduri, autoarea ne introduce în lumea obscură a lui Laurence, liderul unui grup foarte bine organizat de hoţi de arme, de informaţii compromiţătoare, de obiecte de artă… şi cam orice îi poate aduce un profit considerabil pe piaţa neagră şi acces la putere şi control, desigur.

Dacă îți place recenzia cărții TRAFICANTUL DE UMBRE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Monica Ramirez

Însă, cum era de aşteptat, o astfel de ocupaţie nocturnă nu poate rămâne neobservată pentru totdeauna, oricât de atent şi discret ai fi. Aşadar, Laurence ajunge să fie ţinta unei organizaţii secrete europene de temut, un fel de Serviciu de Informaţii al Uniunii Europene.

Totuşi, lucrurile iau o cu totul altă întorsătură din momentul în care Sybille, prietena lui de-o viaţă, este recrutată de acest serviciu secret, iar drumurile lor ajung să se intersecteze prin diferitele locuri ale acestei lumi prea puţin cunoscute. Iau naştere, astfel, nişte sentimente cu totul noi şi mult mai profunde între cei doi protagonişti, care vor fi obligaţi să treacă prin numeroase încercări şi aventuri de-a lungul anilor ce vor urma, luptând, în acelaşi timp, pentru şi contra acestei organizaţii secrete.

„Arăta diferit. Nu. Era diferită, ca şi cum o dată cu noua ei identitate în cadrul SATT, renăscuse în pielea unei femei pline de senzualitate. Comportamentul ei levita la graniţa dintre greu de cucerit şi ispititoare. Laurence simţi din nou semnale de alarmă prin tot corpul.”

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TRAFICANTUL DE UMBRE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Traficantul De Umbre
Autor: Monica Ramirez
An apariție : 2017
Editura: LIBREX PUBLISHING
Nr. Pagini: 392
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1128

Alte recenzii de la Monica Ramirez:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Solenoid” de Mircea Cărtărescu

Recenzie “Solenoid” de Mircea Cărtărescu

Cu siguranță Mircea Cărtărescu a ridicat literatura românească la un alt nivel. Pot să afirm că mă simt mândră să-i fiu contemporană. Și deși sunt abia la a doua carte a autorului, am planuri să continui să-l descopăr. Solenoid scoate la iveală istoria unui profesor...

Recenzie ”Bărbați fără femei” de Haruki Murakami

Recenzie ”Bărbați fără femei” de Haruki Murakami

Haruki Murakami este autorul care m-a cucerit de la prima carte pe care am citit-o acum câțiva ani. „La sud de graniță, la vest de soare” va rămâne, fără doar și poate, o carte foarte dragă sufletului meu, la care mă voi gândi mereu cu afecțiune, pentru că a fost...

Recenzie „Sezonul Uraganelor”, de Fernanda Melchor

Recenzie „Sezonul Uraganelor”, de Fernanda Melchor

Fernanda Melchor a reușit să stârnească vâlvă mare în sat, mai ales în satul cititorilor consacrati. Cele doua tabere în care s-au împărțit alesii notorii, sunt nimeni alții decât Pro sau Contra acestei cărți. Și poate nu atât contra, cât nu au reușit sa îi ducă...

0 0 votes
Article Rating
Ana Dumitraşc este redactor Booknation.ro de 2098 zile și a scris până acum 58 articole. Se află pe poziția 14 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Dumitraşc aici.
Doar un cititor pasionat...
Subscribe
Notify of
guest

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

O recenzie foarte frumoasa. Recomand si eu calduros cartea!