Triplu H face parte din seria de cărţi pe care ţi le doreşti cu ardoare, dar nu ştii cum se face că ajungi să le citeşti abia la sfârşitul listei de „must read”. Corina Cîndea de altfel scrie într-un mare fel. În acel stil ce pare natural, neforţat, relaxant şi epic. De un amuzament inevitabil şi într-un stil captivant ce îţi poate transforma o simplă lectură într-o lectură wow.

Revenind de pe plaiurile „vorbit mult şi neatins esenţa poveştii”, pot spune despre primul volum al duologie Triplu H că este lectura ce îţi înviorează ziua. O dată prin naturaleţea cu care personajele sunt lovite iremediabil de săgeata lui Cupidon, a doua oară pentru lipsa triunghiurilor amoroase menite nu numai să îngreuneze înflorirea iubirii dar şi să dea iz de telenovelă poveştii.

Kim şi Hayden nu fac parte din sfera „latin-lover”. Ei sunt doar simple inimi lovite de săgeata mortală a lui Cupidon. O simplă încrucişare a privirilor şi inimile iau foc, bobocul dragostei înflorind şi învăluind în jurul său fiecare inimă suficient de puternică de a purta magia pură a iubirii. El i s-a înscripţionat ei în inimă. Ea i s-a înfăşurat strâns lui în jurul inimii. Ea o ştie, el o ştie. Ce le mai rămâne de făcut?

….ea nu vrea să rişte nimic, pe când eu aş risca totul pentru ea!

Atracţia pură dintre Kim şi Hayden s-a simţit de la prima întâlnire. Nu a fost nici o surprindere când atracţia bruscă s-a manifestat într-o iubire la fel de bruscă. Când două suflete pereche se văd, nu le ia mult să se recunoască. Kim şi Hayden s-au recunoscut. Le mai rămâne de aflat dacă se pot strecura insinunant unul în fiinţa celuilalt cunoscându-şi esenţa sufletelor şi făcând-o să crească imaculat.

-Hayden? Ce naiba…? Să nu-mi spui că sacul de pe umărul tău e Kim!

Cu ultimele forţe pe care le găsesc în mine, mă sprijin cu o mână de spatele lui Hayden în timp ce cu cealaltă îmi feresc părul şi îmi ridic, cât de cât, capul.

-Oh! Zâmbesc timid. Bună seara, domnule profesor! Apoi revin în poziţia atârnând în timp ce un geamăt de disperare îmi scapă de pe buze.

Kim părăseşte Los Angeles pentru a se descoperi pe sine şi a prinde rădăcini într-un loc unde poate fi ea: naturală, fără faimă, simplă. Vrea alături doar oameni care să o vadă pe ea. Dincolo de faţa de superficialitate obligată să o poarte nouăsprezece ani. Însă nu ar fi crezut că visul ei îi poate zdruncina viaţa din temelii aruncând-o în braţele lui.

Hayden este vrăjit din prima clipă în care se pierde în ochii ei albaştri. Firea bătăioasă ce o descoperă în fragila Kim nu face decât să întărească convingerea că este sufletul perfect pentru el. Şi va face imposibilul pentru a o avea alături. Chimia dintre ei este un semn clar că primul pas a fost făcut de destin iar frâiele i-au fost pasate.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Corina Cîndea.

-Hayden…, reuşesc să şoptesc după ce-mi umezesc buzele de câteva ori şi îmi arunc speriată privirile în jur. Nu cred că este locul potrivit pentru un streaptease! Şi nici nu cred că am cash la mine ca să îţi pun în chiloţi! Stai cumva prost cu banii? Trebuia doar să îmi ceri!

Dar în timp ce vraja magiei îi înlănţuie pe Hayden şi Kim, nici fraţii năbădăioşi ai celui dintâi nu vor scăpa neatinşi. Se pare că dorinţa de schimbare a  lui Kim se propagă şi asupra celorlalţi, în scurt timp Heaton şi Holden simţind pe pielea lor ce înseamnă să priveşti în ochii celei ce îţi este menită. Sam şi Marlene au căzut şi ele în plasa iubirii. Una care nu avea nevoie decât de un impuls şi o mână dibace care să o direcţioneze corect.

Samantha zâmbeşte visătoare, iar eu încerc să-mi iau faţa de poker, joc pe care nu l-am jucat niciodată dar la care am auzit că trebuie să fii foarte serios.

Cine va reuşi să-şi păstreze sufletul pereche? Cum vor învăţa să se descopere unul pe celălalt? Cum este viaţa alături de un personaj ce de smuceşte la fiecare rotire, se ţine de farse jenante şi are continuu zâmbetul amuzamentului pe buze? Cine face faţă, cine ripostează sau cine cedează când asaltul sentimentelor pune stăpânire pe planul vieţii tale?

Triplu H #1 este povestea unei prime generaţii menite să o influenţeze pe următoarea. Cât va fi în bine şi cât în rău, asta rămâne de văzut. Cert este că îmi place povestea ţesută de Corina Cîndea. Mi-a dăruit amuzament, naturaleţe, relaxare şi, mai ales, m-a lipsit de veşnicele tragedii ce par a se interpune în calea personajelor. Aici, le avem doar pe ele, sufletele pereche ce învaţă să-şi gestioneze dragostea şi învaţă să se cunoască reciproc. Ele sunt singurele capabile să pună obstacole în calea propriului viitor. Ele sunt singurele ce pot depăşi obstacolele propriei incapacităţi.

-Acum nu dormi! Îi explică cu ochii mijiţi. Îţi fâţâi picioarele şi sânii prin faţa vecinilor.

-E trei noaptea! Care vecini? Toată lumea doarme! Bombăne Marlene.

-Eu nu dorm! Tu nu dormi! Ei nu dorm! Şi totul din cauza celor două mingiuţe de aici! Arată Holden spre mine şi spre Sam, dar adaugă imediat îngrijorat. E totul în regulă, fetelor?

Am burta doar cât o jumătate de minge, de ce se ia de mine?

Un deliciu de poveste ce o recomand cu drag şi care îşi aruncă ramificaţiile spre o altă generaţie numită Triplu H #2 despre care vom vorbi mai târziu.

Momentan volumele, încă purtând straie Librex Publishing, pot fi achiziţionate de pe site-ul Editurii Heathor.

Titlu: Triplu H #1
Autor: Corina Cîndea
An apariție : 2016
Editura: Librex Publishing
Nr. Pagini: 464
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 25.02.2018
Nota recenzorului: n/a
Diana Daniela Macovei
Autor: Diana Daniela Macovei
Diana Daniela e Erou Booknation.ro
Redactor de 1769 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Daniela Macovei