Corina Cîndea a continuat seria ”Triplu H” cu volumul doi, păstrând același nume simbolic. Credeați că nimic nu vă poate surprinde? Autoarea a doborât această idee și a adus-o în prin plan pe Hailey, fata celor doi îndrăgostiți Kim și Hayden.
Protagonista este o tânără plină de viață, optimistă și veselă, dar măcinată de gândul protecției excesive. Dacă în primă fază totul pare amuzant, gândiți-vă cum e să nu te poți bucura de compania niciunui băiat datorită rudelor mult prea protectoare.
Povestea este scrisă din perspective diferite, intrând atât în mintea tinerei adolescente, cât și a băiatului.
Până la vârsta de douăzeci și unu de ani Hailey nu a avut parte de niciun băiat în viața ei. Este temătoare, se gândește la viitorul său și își dorește cu ardoare să simtă ce înseamnă ”dragostea”.
Aflându-se în vizită la bunica sa, Hailey îl întâlnește pe Cameron, iar atracția lor se observă încă din primele momente în care se privesc. Bineînțeles, nu este trecută cu vederea nici de cei doi frați și ceilalți veri ai săi.
Protagonistul este un băiat frumos și încrezător care uită cu desăvârșire că a venit însoțit la petrecere. Nu rămâne indiferent la farmecul lui Hailey și o păstrează în gânduri chiar și după ce contactul vizual s-a sfârșit.
Întorcându-se acasă, tânăra dorește să și-l scoată din cap pe băiatul ce pare că i-ar fi furat inima, dar toate încercările ei sunt zadarnice. Legătura ce s-a format este indestructibilă.
Luându-și viața în mâini, hotărăște să se mute în cămin, dar Hunter si Hudson nu au de gând să o scape din ochi. Pentru a-și arăta nemulțumirea se repede spre primul băiat care îi iese în cale și îl sărută.
Soarta face ca acesta să fie chiar Cameron.
Unde se va îndrepta relația celor doi? Rămâne de văzut. Cert este că nu trebuie să o ratați! Recomand cu tot dragul seria ”Triplu H”! Corina a reușit să creeze o lume magică, unde iubirea există cu adevărat.

Titlu: Triplu H 2
Autor: Corina Cîndea
An apariție : 2016
Editura: HATHOR
Nr. Pagini: 441
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 26.12.2018
Nota recenzorului: 10/10

Avatar
Autor: Cristina Zegheru
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 613 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Zegheru