Recenzie ”Triplu H” de Corina Cîndea

Titlu: Triplu H
Autor: Corina Cîndea
An apariție : 2016
Editura: Editura Librex Publishing
Nr. Pagini: 464
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 1.10.2018
Nota recenzorului: 10/10

Corina Cîndea a reușit să creeze mister începând cu titlul pe care l-a ales cu mare grijă, ”Triplu H” fiind un simbol pentru întreaga acțiune a cărții.

Încă de la început, este prezentată protagonista, Kim, o tânără frumoasă, inteligentă, cu o situație financiară foarte bună, dar pierdută în relația pe care o are cu băiatul de care nu mai este îndrăgostită.

Deși are tot ce își dorește, adolescenta este nemulțumită de viața pe care o are și nu se regăsește în tiparul pe care mama ei i l-a impus. Alege să își schimbe propriul drum, plecând și lăsându-și trecutul în urmă. Își face un plan pentru următorii ani și dorește cu ardoare să îl respecte. Totul e stabil, până în momentul în care îl întâlnește pe Hayden Morgan.

Ajunge la universitate unde se întâlnește cu cei trei frați, în situații diferite, care îi trezesc numeroase semne de întrebare. Primul este întâlnit în momentul în care își parchează mașina, de al doilea se izbește mergând spre campus, iar pe cel de al treilea îl observă atunci când acesta o sărută cu patos pe o roșcată.

Trei frați, trei caractere diferite, trei povești de dragoste. Toate acestea se vor regăsi în această carte excepțională.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Corina Cîndea.

În scurt timp, toți se vor îndrăgosti de Kim, însă ea este atrasă doar de cel pe care l-ar considera cel mai periculos . Atracția dintre ei este evidentă, iar situațiile prin care vor trece, vor rămâne în memoria cititorilor.

Hayden este tiparul băiatului instabil din punct de vedere sentimental. Nu își dorește o relație stabilă și își trăiește viața din plin. Bineînteles, în momentul în care o întâlnește pe Kim, toată situația se schimbă.

Cartea este scrisă într-un ritm alert, iar acțiunea este presărată cu replici acide îmbinate cu scene incendiare. Pe măsură ce relația lor evoluează, se nasc alte două povești de dragoste, îmbinate cu amuzament, dar care au la bază o iubire sinceră.

În plan personal, am fost atrasă de stilul autoarei, de lejeritatea cu care scrie și de modul în care conturează personajele. Mi-a întrecut toate așteptările, rămânând una din cărțile mele preferate.

Aspecte Pozitive:

Acțiune alertă, scene incendiare, personaje atent conturate.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.