Recenzie ”Triplu H” de Corina Cîndea

by | Oct 1, 2018 | Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA TRIPLU H ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Corina Cîndea a reușit să creeze mister începând cu titlul pe care l-a ales cu mare grijă, ”Triplu H” fiind un simbol pentru întreaga acțiune a cărții.

Încă de la început, este prezentată protagonista, Kim, o tânără frumoasă, inteligentă, cu o situație financiară foarte bună, dar pierdută în relația pe care o are cu băiatul de care nu mai este îndrăgostită.

Deși are tot ce își dorește, adolescenta este nemulțumită de viața pe care o are și nu se regăsește în tiparul pe care mama ei i l-a impus. Alege să își schimbe propriul drum, plecând și lăsându-și trecutul în urmă. Își face un plan pentru următorii ani și dorește cu ardoare să îl respecte. Totul e stabil, până în momentul în care îl întâlnește pe Hayden Morgan.

Ajunge la universitate unde se întâlnește cu cei trei frați, în situații diferite, care îi trezesc numeroase semne de întrebare. Primul este întâlnit în momentul în care își parchează mașina, de al doilea se izbește mergând spre campus, iar pe cel de al treilea îl observă atunci când acesta o sărută cu patos pe o roșcată.

Trei frați, trei caractere diferite, trei povești de dragoste. Toate acestea se vor regăsi în această carte excepțională.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Corina Cîndea

În scurt timp, toți se vor îndrăgosti de Kim, însă ea este atrasă doar de cel pe care l-ar considera cel mai periculos . Atracția dintre ei este evidentă, iar situațiile prin care vor trece, vor rămâne în memoria cititorilor.

Hayden este tiparul băiatului instabil din punct de vedere sentimental. Nu își dorește o relație stabilă și își trăiește viața din plin. Bineînteles, în momentul în care o întâlnește pe Kim, toată situația se schimbă.

Cartea este scrisă într-un ritm alert, iar acțiunea este presărată cu replici acide îmbinate cu scene incendiare. Pe măsură ce relația lor evoluează, se nasc alte două povești de dragoste, îmbinate cu amuzament, dar care au la bază o iubire sinceră.

În plan personal, am fost atrasă de stilul autoarei, de lejeritatea cu care scrie și de modul în care conturează personajele. Mi-a întrecut toate așteptările, rămânând una din cărțile mele preferate.

Titlu: Triplu H
Autor: Corina Cîndea
An apariție : 2016
Editura: LIBREX PUBLISHING
Nr. Pagini: 464
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 1.10.2018
Nota recenzorului: 10/10

Aspecte Pozitive:

Acțiune alertă, scene incendiare, personaje atent conturate.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

E adevărat că o carte nu se judecă niciodată după copertă, dar o copertă deosebită poate constitui un avantaj și poate atrage ca un magnet, iar în cazul acestei cărți este foarte reușită. Un mare plus sunt și desenele din carte și începuturile de capitol: desenul...

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu este un roman minunat, unicitatea fiind cuvântul cheie care îl poate defini. Chiar dacă este introdus în colecția ”Romane de dragoste”, ”Fereastră spre mâine” evidențiază lumea satului românesc la sfârșitul secolului douăzeci....

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Nu am agreat foarte mult genul "dark romance" și de multe ori l-am ocolit. Atunci când mi-am făcut curaj să citesc "Corupt", mi-am dat seama că am pierdut niște senzații țări... de senzație. 🙂 Am citit cartea acum 2 ani și am așteptat cu sufletul la gură ca o editură...

Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 722 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 14 din 149 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments