Recenzie „Tu ai iubi un om ca tine?” de Cristi Grosaru

de | mai 9, 2019 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TU AI IUBI UN OM CA TINE? ARE REDUCERE PE:

Știi bine că în ochii celorlalți poți fi cineva, dar în sufletul tău ești exact cât înțelegi.

Ești doar o poveste mediocră într-un vis ce ar putea fi extraordinar. Ești un tablou alb-negru. Ești lipsa culorii. Pe unde privești vezi doar umbre. Dar uiți că ceea ce vezi ești tu. Pentru că nu ai ce să vezi altceva decât ceea ce ești. Ești suferință, vezi suferință. Ești iubire, vezi iubire. Ești ură, vezi ură. Și când vezi ceea ce ești, ce crezi tu că oferi? Și când oferi ceea ce ești, ce crezi că primești în schimb? Răspunde, te rog, la această întrebare.

Cristi  Grosaru, te cheamă la o discuție, o discuție intimă, tu cu tine. Elaborează  o adevărată introspecție a sinelui. Tu ai iubi un om ca tine ? O întrebare atât de simplă. Răspunsul este greu de oferit, un răspuns sincer, un răspuns din inimă.

La acestă masă ești tu cu tine, îți faci o radiografie a trăirilor, a sentimentelor, a felului tău de a fi.

Când lipsește iubirea, vei trăi experiența nefericirii. Dar când lipsește nefericirea, vei trăi doar absența ei. De aceea ți se pare că viața e nedreaptă și vei face din acest lucru un mod de a trăi. Toate trăirile se învârt în jurul acestei utopii. Una este opusul celeilalte, dar numai într-o anumită ordine. Și niciodată invers. Întotdeauna suferința va fi unitatea de măsură a iubirii.

O carte care trebuie citită într-un moment potrivit, într-o perioadă de răscruce sau de dorință de autocunoaștere. Întrebările sunt oferite treptat, dar vei primi și răspunsuri, dar nu neapărat cele așteptate. Răspunsuri care îți vor îndrepta pași spre interior, spre a te vedea cum ești sau cum credeai că ești.

Câte lecții trebuie să mai înveți, astfel încât să-ți dai seama că totul depinde de tine? Cum poți să fii fericit, când tu ești frustat când vezi pe altul fericit?

Tu ai iubi un om ca tine ? poate fi un ghid în călătoria ta interioară, pe care trebuie să-l parcurgi treptat, nu e o carte care să o citești rapid, trebuie să o digeri, să stai să răspunzi la întrebări, să o înțelegi și să te întelegi în profunzime.

Ia o pauză din tumultul vieții și citește această carte care poate îți va schimba perspectiva, sau doar îți va confirma unele ipoteze despre viață.

Dacă viața ta s-ar rezuma la o singură dorință care ar fi aceea?

Lectură plăcută !!!

Ți-a plăcut recenzia cărții TU AI IUBI UN OM CA TINE??

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Cristi Grosaru

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TU AI IUBI UN OM CA TINE? CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Tu Ai Iubi Un Om Ca Tine?
Autor: Cristi Grosaru
An apariție : 2018
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 109
Limba: Română
Gen Literar: Literatura romana
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 739

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Legendarii, o poveste despre legendele Arthuriene După ce mama Brianei Matthews moare, aceasta încearcă să facă orice pentru a uita de durere și de suferință. Așa că programul pentru liceeni de la colegiul din Carolina de Nord pare cea mai bună decizie pentru ca Bree...

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Atunci când ai un feeling bun în legătură cu o carte sau cu un personaj, urmează acel feeling pentru că știe el ce zice. Exact așa am făcut și eu cu Tristan Miles, pentru că am simțit o chimie super puternică cu acesta atunci când citeam "Escala". M-a atras mult mai...

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Sunt doar cuvinte, iar cuvintele n-au nicio valoare. Numai faptele au valoare. După ceva timp, Jennifer L. Armentrout revine în rubrica mea de recenzii. În ultima perioadă m-am confruntat cu un reading slump cum nu cred ca am mai avut vreodată. Trebuia să știu că...

0 0 votes
Article Rating
Daniela este redactor Booknation.ro de 1988 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 1 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments