🔥 CARTEA TU AI IUBI UN OM CA TINE? ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Știi bine că în ochii celorlalți poți fi cineva, dar în sufletul tău ești exact cât înțelegi.

Ești doar o poveste mediocră într-un vis ce ar putea fi extraordinar. Ești un tablou alb-negru. Ești lipsa culorii. Pe unde privești vezi doar umbre. Dar uiți că ceea ce vezi ești tu. Pentru că nu ai ce să vezi altceva decât ceea ce ești. Ești suferință, vezi suferință. Ești iubire, vezi iubire. Ești ură, vezi ură. Și când vezi ceea ce ești, ce crezi tu că oferi? Și când oferi ceea ce ești, ce crezi că primești în schimb? Răspunde, te rog, la această întrebare.

Cristi  Grosaru, te cheamă la o discuție, o discuție intimă, tu cu tine. Elaborează  o adevărată introspecție a sinelui. Tu ai iubi un om ca tine ? O întrebare atât de simplă. Răspunsul este greu de oferit, un răspuns sincer, un răspuns din inimă.

La acestă masă ești tu cu tine, îți faci o radiografie a trăirilor, a sentimentelor, a felului tău de a fi.

Când lipsește iubirea, vei trăi experiența nefericirii. Dar când lipsește nefericirea, vei trăi doar absența ei. De aceea ți se pare că viața e nedreaptă și vei face din acest lucru un mod de a trăi. Toate trăirile se învârt în jurul acestei utopii. Una este opusul celeilalte, dar numai într-o anumită ordine. Și niciodată invers. Întotdeauna suferința va fi unitatea de măsură a iubirii.

O carte care trebuie citită într-un moment potrivit, într-o perioadă de răscruce sau de dorință de autocunoaștere. Întrebările sunt oferite treptat, dar vei primi și răspunsuri, dar nu neapărat cele așteptate. Răspunsuri care îți vor îndrepta pași spre interior, spre a te vedea cum ești sau cum credeai că ești.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Cristi Grosaru.

Câte lecții trebuie să mai înveți, astfel încât să-ți dai seama că totul depinde de tine? Cum poți să fii fericit, când tu ești frustat când vezi pe altul fericit?

Tu ai iubi un om ca tine ? poate fi un ghid în călătoria ta interioară, pe care trebuie să-l parcurgi treptat, nu e o carte care să o citești rapid, trebuie să o digeri, să stai să răspunzi la întrebări, să o înțelegi și să te întelegi în profunzime.

Ia o pauză din tumultul vieții și citește această carte care poate îți va schimba perspectiva, sau doar îți va confirma unele ipoteze despre viață.

Dacă viața ta s-ar rezuma la o singură dorință care ar fi aceea?

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA TU AI IUBI UN OM CA TINE? ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Tu Ai Iubi Un Om Ca Tine?
Autor: Cristi Grosaru
An apariție : 2018
Editura: Stylished
Nr. Pagini: 109
Limba: Română
Gen Literar: Literatura romana
Publicată la 9.05.2019
Nota recenzorului: 10/10
Avatar
Autor: Daniela
Daniela e Redactor Foarte Activ
Redactor de 1084 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Daniela