Recenzie “Tu ai iubi un om ca tine?” de Cristi Grosaru

by | May 9, 2019 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TU AI IUBI UN OM CA TINE? ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Știi bine că în ochii celorlalți poți fi cineva, dar în sufletul tău ești exact cât înțelegi.

Ești doar o poveste mediocră într-un vis ce ar putea fi extraordinar. Ești un tablou alb-negru. Ești lipsa culorii. Pe unde privești vezi doar umbre. Dar uiți că ceea ce vezi ești tu. Pentru că nu ai ce să vezi altceva decât ceea ce ești. Ești suferință, vezi suferință. Ești iubire, vezi iubire. Ești ură, vezi ură. Și când vezi ceea ce ești, ce crezi tu că oferi? Și când oferi ceea ce ești, ce crezi că primești în schimb? Răspunde, te rog, la această întrebare.

Cristi  Grosaru, te cheamă la o discuție, o discuție intimă, tu cu tine. Elaborează  o adevărată introspecție a sinelui. Tu ai iubi un om ca tine ? O întrebare atât de simplă. Răspunsul este greu de oferit, un răspuns sincer, un răspuns din inimă.

La acestă masă ești tu cu tine, îți faci o radiografie a trăirilor, a sentimentelor, a felului tău de a fi.

Când lipsește iubirea, vei trăi experiența nefericirii. Dar când lipsește nefericirea, vei trăi doar absența ei. De aceea ți se pare că viața e nedreaptă și vei face din acest lucru un mod de a trăi. Toate trăirile se învârt în jurul acestei utopii. Una este opusul celeilalte, dar numai într-o anumită ordine. Și niciodată invers. Întotdeauna suferința va fi unitatea de măsură a iubirii.

O carte care trebuie citită într-un moment potrivit, într-o perioadă de răscruce sau de dorință de autocunoaștere. Întrebările sunt oferite treptat, dar vei primi și răspunsuri, dar nu neapărat cele așteptate. Răspunsuri care îți vor îndrepta pași spre interior, spre a te vedea cum ești sau cum credeai că ești.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Cristi Grosaru

Câte lecții trebuie să mai înveți, astfel încât să-ți dai seama că totul depinde de tine? Cum poți să fii fericit, când tu ești frustat când vezi pe altul fericit?

Tu ai iubi un om ca tine ? poate fi un ghid în călătoria ta interioară, pe care trebuie să-l parcurgi treptat, nu e o carte care să o citești rapid, trebuie să o digeri, să stai să răspunzi la întrebări, să o înțelegi și să te întelegi în profunzime.

Ia o pauză din tumultul vieții și citește această carte care poate îți va schimba perspectiva, sau doar îți va confirma unele ipoteze despre viață.

Dacă viața ta s-ar rezuma la o singură dorință care ar fi aceea?

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA TU AI IUBI UN OM CA TINE? ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Tu Ai Iubi Un Om Ca Tine?
Autor: Cristi Grosaru
An apariție : 2018
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 109
Limba: Română
Gen Literar: Literatura romana
Publicată la 9.05.2019
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Daniela este redactor Booknation.ro de 1247 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 12 din 146 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments