Recenzie „Tu” și „Corpuri Ascunse” de Caroline Kepnes

by | May 10, 2021 | Beletristică, Dragoste, Ficțiune, Horror și Thriller, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Mister, Psihologie, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA TU ȘI CORPURI ASCUNSE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Tu și Corpuri Ascunse – două cărți care merg de minune la pachet, pentru că istoriile sunt legate una de alta, și nu am vrut să vă bombardez cu prea multă informație despre ele.
Pe lângă lista de clasici are ajunge să mă încânte zi de zi, thrillerele au un loc aparte în inima mea, ele reușesc să îmi ridice pulsul. Cele două părți ele poveștii scrise de Kepnes m-au lăsat cu un gust de neîmplinire, lipsită de satisfacția unei scrieri mai chibzuite.
Dezamăgită? Am un sentiment ambiguu, probabil din cauza așteptărilor pe care le-am avut și de la alte cărți din aceeași categorie pe care le-am citit mai devreme și am cu ce compara.
Nu pot afirma cu vehemență că nu merită atenție, nu vreau să rup elanul sau pofta cuiva, important e să nu faceți ca mine, nu cumpărați cărțile simultan. Dacă v-a plăcut Tu, atunci cu siguranță treceți și la continuarea istoriei – Corpuri Ascunse.
Istoria se învârte împrejurul lui Joe, naratorul nostru obsedat de iubire și cărți, un psihopat simpatic care nu e o amenințare pentru tine doar dacă nu stai între el și preocuparea lui chinuitoare pe care o are periodic pentru “iubirea vieții lui” impersonală, în perioade diferite, pentru diverse femei.
Joe – psihopatul, stalkerul care are o necesitate febrilă de a fi iubitul perfect, prințul care salvează prințesa de oameni infecți, naiv în imaginația sa, capabil să iubească așa cum crede el că iubesc doar aleșii. Un manipulator fixat pe ideea de a câștiga inima Ei, chiar dacă asta îl face să mai și ucidă din când în când.
Recunosc, au fost momente de suspans, dar pe lângă ele eram inundată de monologurile sale explicative, obositoare pe alocuri, care câteodată, doar câteodată, te făceau să îl simpatizezi sau să îl crezi capabil de empatie.
Cei de la Netflix s-au apucat de un serial cu același titlu – You. Am reușit să văd primul sezon. Sunt diferențe susceptibile între carte și serial, unde serialul trage mai mult la cântar.
Per general nu am rămas încântată de cărți, mai este loc de mult lucru asupra subiectului, dar începutul este bun. Sper să ajung cândva să-i citesc cărțile de succes!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții TU ȘI CORPURI ASCUNSE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Caroline Kepnes sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TU ȘI CORPURI ASCUNSE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Tu și Corpuri Ascunse
Autor: Caroline Kepnes
An apariție : 2019
Editura: HERG BENET
Nr. Pagini: 944
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 10.05.2021
Nota recenzorului: 4

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Iarna Crimelor Perfecte” de Tony Mott

Recenzie “Iarna Crimelor Perfecte” de Tony Mott

Sunt la prima întâlnire cu cărțile scrise de autoarea Tony Mott. Va spun sincer că până să încep să caut mai multe informații despre ea am avut senzația că este bărbat. Poate asta a fost și intenția autoarei Antoaneta Galeș atunci când și-a ales acest pseudonim...

Recenzie “Pe marginea prăpastiei” de Roland Smith

Recenzie “Pe marginea prăpastiei” de Roland Smith

Pe marginea prăpastiei este cel de-al doilea volum al seriei pentru adolescenți scrise de autorul american Roland Smith. Seria conține până în prezent 4 cărți. Despre prima carte, Peak v-am vorbit în articolul dedicat. Din cele 4 cărți însă în limba română sunt...

Recenzie „The only girl in the world” Maude Julien

Recenzie „The only girl in the world” Maude Julien

Voi ați privit filmul G.I.Joe? Sau G.I.Jane ar fi mai potrivit! Pregătirile fizice și mintale prin care trec băieții și Jordan O'Neil (Demi Moore) sunt flori de cuc, de soc, de câmp și parașute rupte pe lângă cei 18 ani petrecuți de Maude alături de părinți. La 4 ani,...

0 0 votes
Article Rating
Stella Popa este redactor Booknation.ro de 102 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 13 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Stella Popa aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments