Recenzie ”Ultima zi” de Helene N.

de | feb. 26, 2021 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ULTIMA ZI ARE REDUCERE PE:

Viața lui Everly s-a schimbat atunci când mama ei a murit, iar locul ei a fost luat de noua iubită a tatălui ei. Suferința este cea care o însoțește acum, numai Lilly, cea mai bună prietenă a ei fiind cea care încearcă să o mențină pe Everly deasupra întunericului.

Într-o seară furtunoasă, când Everly și Lilly ajung la o petrecere, Everly nu își găsește locul acolo, așa că decide să plece. Pornește mașina prin ploaia torențială și ajunge pe un pod, acolo undee vede o siluetă, un băiat. Numai că străinul se află pe cealaltă parte a podului, gata să sară în orice clipă.

Înnebunită de teamă, Everly coboară și în nebunia momentului, ea se apropie de băiatul care pare că a pierdut totul. Fără nici măcar o idee despre cum ar putea să îi salveze viața, ea apelează la cel mai important lucru din toată lumea. La iubire. Ea recunoaște că iubirea poate fi singura pentru care merită să lupți. Dar oare este un argument destul de bun pentru a împiedica pe cineva să își ia viața?

Încăpățânarea și respingerea lui o fac pe Everly să plece fără să se uite în urmă, fără să reunoască faptul că imaginea lui îi va bântui mintea multă vreme de acum încolo. A doua zi, când străinul de pe pod își face loc în viața ei și o roagă să îl ajute să se îndrăgostească, așa cum a spus cu o seară în urmă, ea nu știe ce să facă, nu știe cum să îl învețe asta când nici măcar ea nu știe cum să o facă.

Dacă îți place recenzia cărții ULTIMA ZI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Helene N.

Jarryd a apărut în viața ei când totul se prăbușea, iar gândurile și problemele ei au fost acaparate de misterul din spatele alegerii lui. Ce îl poate însemna pe un om să facă un pas atât de îngrozitor? Zi de zi, Everly va trebui să îl învețe pe cel de care se simte atrasă cum să atingă și cum să iubească o altă femeie.

Însă un străin poate intra în inima ta, chiar dacă tot ce face este să își presare drumul prin inima ta cu minciuni și secrete. Cine este Jarryd și ce ascunde inima lui?

Recunosc că nu am citit cărți scrise de autorii noștri români atât de mult pe cât mi-aș fi dorit, dar toate au un început, iar Ultima zi a fost începutul perfect care m-a convins că autorii noștri sunt talentați, frumoși și pasionați.

Ultima zi este o carte cu o poveste plină de secrete, cu aspecte care ne lasă mii de întrebări și incertitudini și care ne poartă printre sentimente mixte alături de două personaje contradictorii. Pe tot parcursul acțiunii am fost urmată de o întrebare, iar finalul sfâșietor mi-a dat răspunsul cum nu se putea mai frumos.

Totul este imprevizibil și misterios pentru că Helene N. este talentată și tot ce îmi doresc acum este să descopăr toate poveștile ei și asta vă îndemn și pe voi, mai ales pentru a arăta că și autorii noștri merită o mulțime de șanse!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ULTIMA ZI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: ULTIMA ZI
Autor: Helene N.
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 269
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 425

Alte recenzii de la Helene N.:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Am auzit de cartea ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens că ar fi foarte apreciată, iubită, recomandată de toți cititorii. Am salvat-o de ceva timp pe lista de citit, dar nu am ținut neapărat să o citesc în momentul în care era pe buzele tuturor. Acum însă am ajuns...

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Am ales aceast[ carte după titlu, și nu m-a dezamăgit. După cum ne spune încă de la început, Charles Duhigg a scris această carte pornind de la o cercetare pe care a făcut-o pentru a răspunde unei nevoi personale – aceea de a fi mai productiv. Productivitatea, poate...

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Pentru el, totul este scris dinainte, pentru ea, totul urmează să fie scris Într-o cumplită zi de primăvară, Carrie, fiica de șase ani a scriitoarei Flora Conway, a dispărut. Ce este și mai ciudat este că a dispărut în apartamentul lor, acolo unde ușile și geamurile...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1216 zile și a scris până acum 285 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments