🔥 CARTEA ULTIMA ZI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Titlu: Ultima zi
Autor: Helene N
An apariție: 2019
Nr. pagini: 272

Nu este ușor să poți lăsa trecutul în urmă și să accepți prezentul așa cum el este construit. De multe ori ne punem întrebarea “De ce viața ne chinuie în cel mai crunt mod cu putință? De ce ne ia de lângă noi cele mai dragi persoane?” fără să înțelegem că viața bate filmul și nu putem schimba nimic dacă suntem revoltați pe persoanele care au mai rămas lângă noi.

“Ultima zi” este povestea de viața a unei tinere, Everly, pe care viața a lovit-o la o vârstă fragedă, lăsând-o fără mamă. De atunci nimic nu mai contează pentru ea, trăiește în trecut și nu poate accepta prezentul. Acum este nevoită să locuiască în aceeași casă cu iubita tatălui ei, Keira. Nu se simte deloc bine cu această femeie în casă, dar nu are cum să schimbe acest lucru.

M-am atașat de Everly în primele pagini și am plâns o dată cu ea. Este un personaj atât de bine conturat încât nu poți să nu empatizezi cu ea. Lucrurile în familia protagonistei se vor rezolva încetul cu încetul, dar oare la capitolul dragoste cum se descurcă?

La 18 ani, Everly, nu avusese niciun iubit și nu avusese parte de primul sărut. Dar, viața ei monotonă se schimba într-o noapte atunci când pe drumul spre casă întâlnește un tânăr care vrea să-și ia viața. Protagonista nu vrea să fie indiferentă la acest act și vrea să-l facă pe tânăr să se răzgândească. Va reuși oare să-l ajute? De aici toată acțiunea devine intensă și nu veți mai putea să lăsați cartea jos din mână până nu veți ajunge să vedeți ce se va întâmpla în ultima zi și cine este cu adevărat sinucigașul care are nevoie să cunoascădragostea.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Helene N.

“Tu oare mai ai pe cineva? Pentru că aș putea să-ți spun că mă ai pe mine, chiar și pentru puțin timp. Sau poate pentru totdeauna, dacă tu îți dorești. Îmi doresc să fiu ancora de care să te agăți.”


Mi-a plăcut foarte mult cartea lui Helene și sunt sigură că toți ne regăsim mai mult sau mai puțin în ea. Subiectul abordat este incredibil și mă bucur foarte mult că “Ultima zi” nu se bazează doar pe romance, ci are în centrul atenției și probleme familiale.

O recomand cu mare drag tuturor persoanelor peste 14 ani care vor să citească o carte emoționantă, plină de mister și dragoste.

Titlu: Ultima Zi
Autor: Helene N.
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED BOOKS
Nr. Pagini: 272
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 25.08.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 162 zile și a scris până acum 62 articole. Se află pe poziția 21 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments