🔥 CARTEA ULTIMA ZI ARE REDUCERE PE:

Titlu: Ultima zi
Autor: Helene N
An apariție: 2019
Nr. pagini: 272

Nu este ușor să poți lăsa trecutul în urmă și să accepți prezentul așa cum el este construit. De multe ori ne punem întrebarea „De ce viața ne chinuie în cel mai crunt mod cu putință? De ce ne ia de lângă noi cele mai dragi persoane?” fără să înțelegem că viața bate filmul și nu putem schimba nimic dacă suntem revoltați pe persoanele care au mai rămas lângă noi.

„Ultima zi” este povestea de viața a unei tinere, Everly, pe care viața a lovit-o la o vârstă fragedă, lăsând-o fără mamă. De atunci nimic nu mai contează pentru ea, trăiește în trecut și nu poate accepta prezentul. Acum este nevoită să locuiască în aceeași casă cu iubita tatălui ei, Keira. Nu se simte deloc bine cu această femeie în casă, dar nu are cum să schimbe acest lucru.

M-am atașat de Everly în primele pagini și am plâns o dată cu ea. Este un personaj atât de bine conturat încât nu poți să nu empatizezi cu ea. Lucrurile în familia protagonistei se vor rezolva încetul cu încetul, dar oare la capitolul dragoste cum se descurcă?

Dacă îți place recenzia cărții ULTIMA ZI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Helene N.

La 18 ani, Everly, nu avusese niciun iubit și nu avusese parte de primul sărut. Dar, viața ei monotonă se schimba într-o noapte atunci când pe drumul spre casă întâlnește un tânăr care vrea să-și ia viața. Protagonista nu vrea să fie indiferentă la acest act și vrea să-l facă pe tânăr să se răzgândească. Va reuși oare să-l ajute? De aici toată acțiunea devine intensă și nu veți mai putea să lăsați cartea jos din mână până nu veți ajunge să vedeți ce se va întâmpla în ultima zi și cine este cu adevărat sinucigașul care are nevoie să cunoascădragostea.


„Tu oare mai ai pe cineva? Pentru că aș putea să-ți spun că mă ai pe mine, chiar și pentru puțin timp. Sau poate pentru totdeauna, dacă tu îți dorești. Îmi doresc să fiu ancora de care să te agăți.”


Mi-a plăcut foarte mult cartea lui Helene și sunt sigură că toți ne regăsim mai mult sau mai puțin în ea. Subiectul abordat este incredibil și mă bucur foarte mult că „Ultima zi” nu se bazează doar pe romance, ci are în centrul atenției și probleme familiale.

O recomand cu mare drag tuturor persoanelor peste 14 ani care vor să citească o carte emoționantă, plină de mister și dragoste.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ULTIMA ZI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: ULTIMA ZI
Autor: Helene N.
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED BOOKS
Nr. Pagini: 272
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 435

Alte recenzii de la Helene N.:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Am auzit de cartea ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens că ar fi foarte apreciată, iubită, recomandată de toți cititorii. Am salvat-o de ceva timp pe lista de citit, dar nu am ținut neapărat să o citesc în momentul în care era pe buzele tuturor. Acum însă am ajuns...

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Am ales aceast[ carte după titlu, și nu m-a dezamăgit. După cum ne spune încă de la început, Charles Duhigg a scris această carte pornind de la o cercetare pe care a făcut-o pentru a răspunde unei nevoi personale – aceea de a fi mai productiv. Productivitatea, poate...

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Pentru el, totul este scris dinainte, pentru ea, totul urmează să fie scris Într-o cumplită zi de primăvară, Carrie, fiica de șase ani a scriitoarei Flora Conway, a dispărut. Ce este și mai ciudat este că a dispărut în apartamentul lor, acolo unde ușile și geamurile...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 1141 zile și a scris până acum 75 articole. Se află pe poziția 12 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments