ACUM GĂSEȘTI CARTEA ULTIMUL OASPETE PE Cartepedia

Eu sunt unul dintre cititorii care își alege cărțile după copertă. Dacă am văzut o carte cu o copertă frumoasă, nici nu mai vreau să-i citesc sinopsisul.Cam asta s-a întâmplat și cu ”Ultimul oaspete” când am văzut-o pentru prima dată pe site-ul celor de la Cartepedia.

”Ultimul oaspete” este un thriller captivant, pe care îl poți citi lejer în câteva zile dacă ai timp. Mie mi-a luat mai mult pentru că nu am avut atât de mult timp liber, dar vă garantez că după o zi plină și obositoare citind cel puțin un capitol din acest thriller mă relaxam.

”Ultimul oaspete” este un thriller bun care o are în centrul atenției pe Avery, o localnică din Littleport ce trăiește o viață plină de mister.

Mi-a plăcut foarte mult alternarea dintre trecut și prezent, unde acțiunile sunt povestite din perspectiva lui Avery. În vara anului 2017, prietena cea mai bună a protagonistei, Sadie a murit, iar poliția a închis cazul destul de repede punându-i verdictul de sinucidere, însă Avery este convinsă că prietena ei nu s-a sinucis și un an mai târziu, în vara anului 2018, investighează chiar ea cazul descoperind noi indicii și soluționând ancheta.

Nu pot spune că este cel mai reușit thriller citit de mine, dar este o carte bună. Reușește să păstreze cititorul captivat, mai ales în ultimele 100 de pagini.

Dacă ar fi să spun un singur cuvânt care ar descrie ”Ultimul oaspete” ar fi mister. Toată lumea avea un adevăr pe care îl ascundea și pe care îl recunoștea doar dacă era prinsă. Până și detectivul Ben Collins avea secrete, pe care le-a descoperit Avery în final.

Finalul este bun, mi-a plăcut. Mi-aș fi dorit ca întreaga carte să reușească să creeze un suspans, dar în ultime pagini am găsi ceea ce îmi doream.

O recomand cu drag tuturor iubitorilor de thriller și sper ca ”Ultimul oaspete” să fie pe măsura așteptărilor voastre.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ULTIMUL OASPETE PE Cartepedia

Titlu: Ultimul Oaspete
Autor: Megan Miranda
An apariție : 2020
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 8.09.2020
Nota recenzorului: 8

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 282 zile și a scris până acum 69 articole. Se află pe poziția 10 din 25 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments