ACUM GĂSEȘTI CARTEA ULTIMUL OASPETE PE Cartepedia

Eu sunt unul dintre cititorii care își alege cărțile după copertă. Dacă am văzut o carte cu o copertă frumoasă, nici nu mai vreau să-i citesc sinopsisul.Cam asta s-a întâmplat și cu ”Ultimul oaspete” când am văzut-o pentru prima dată pe site-ul celor de la Cartepedia.

”Ultimul oaspete” este un thriller captivant, pe care îl poți citi lejer în câteva zile dacă ai timp. Mie mi-a luat mai mult pentru că nu am avut atât de mult timp liber, dar vă garantez că după o zi plină și obositoare citind cel puțin un capitol din acest thriller mă relaxam.

”Ultimul oaspete” este un thriller bun care o are în centrul atenției pe Avery, o localnică din Littleport ce trăiește o viață plină de mister.

Mi-a plăcut foarte mult alternarea dintre trecut și prezent, unde acțiunile sunt povestite din perspectiva lui Avery. În vara anului 2017, prietena cea mai bună a protagonistei, Sadie a murit, iar poliția a închis cazul destul de repede punându-i verdictul de sinucidere, însă Avery este convinsă că prietena ei nu s-a sinucis și un an mai târziu, în vara anului 2018, investighează chiar ea cazul descoperind noi indicii și soluționând ancheta.

Nu pot spune că este cel mai reușit thriller citit de mine, dar este o carte bună. Reușește să păstreze cititorul captivat, mai ales în ultimele 100 de pagini.

Dacă ar fi să spun un singur cuvânt care ar descrie ”Ultimul oaspete” ar fi mister. Toată lumea avea un adevăr pe care îl ascundea și pe care îl recunoștea doar dacă era prinsă. Până și detectivul Ben Collins avea secrete, pe care le-a descoperit Avery în final.

Finalul este bun, mi-a plăcut. Mi-aș fi dorit ca întreaga carte să reușească să creeze un suspans, dar în ultime pagini am găsi ceea ce îmi doream.

O recomand cu drag tuturor iubitorilor de thriller și sper ca ”Ultimul oaspete” să fie pe măsura așteptărilor voastre.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ULTIMUL OASPETE PE Cartepedia

Titlu: Ultimul Oaspete
Autor: Megan Miranda
An apariție : 2020
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 8.09.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Suflet de porțelan” de Andreea Lichi

Recenzie “Suflet de porțelan” de Andreea Lichi

„Suflet de porțelan” de Andreea Lichi este o carte pe care nu o vei putea citi fără ca ochii să nu-ți lăcrimeze. Este o carte ce reflectă realitatea dură a vieții, o realitate pe care Andreea a reușit să o cunoască la doar treisprezece ani. „Suflet de porțelan” este o...

Recenzie ”Unul dintre noi minte” de Karen M. McManus

Recenzie ”Unul dintre noi minte” de Karen M. McManus

Romanul lui Karen M. McManus, Unul dintre noi minte, te transportă ușor-ușor, chiar de la primele pagini, în filmele tipic americane, cu adolescenți forfotind pe culoarele aglomerate ale unui liceu. Într-un colț vezi grupa tocilarilor. Lângă dulapuri râde zgomotos...

Recenzie “Povestea fetiței pierdute” de Elena Ferrante

Recenzie “Povestea fetiței pierdute” de Elena Ferrante

"Povestea fetiței pierdute" reprezintă ultimul volum al tetralogiei napolitane scrisă de Elena Ferrante. Încă de la primele volume, cea mai mare curiozitate a mea a fost legată de misterioasa dispariție a Lilei și faptul că îmi imaginasem sute de scenarii legate chiar...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 167 zile și a scris până acum 63 articole. Se află pe poziția 21 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments