Recenzie Vecinul de Lisa Gardner

Titlu: Vecinul
Autor: Lisa Gardner
An apariție : 2009
Editura: Litera
Nr. Pagini: 560
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Oana Ostafe
Publicată la 14.05.2015
Nota recenzorului: n/a
Recenzie Vecinul de Lisa Gardner
Acordă o notă

vecinul_1_produsÎmi place foarte mult atunci când cumpăr o carte la întâmplare, una pe care nu plănuiam să o citesc și de la care nu am anumite așteptări, iar aceasta se nimerește a fi una extraordinar de bună.

La fel a fost si cazul cărții Vecinul de Lisa Gardner.

Romanul, deși are un număr de 560 de pagini, se citește foarte repede și foarte ușor.

Acesta urmărește povestea Sandrei Jones, o mămică frumoasă și tânară, cu un soț perfect, o fiică perfectă, un loc de muncă perfect, deci, o viață perfectă. Cel puțin aceasta este impresia pe care o creează familia Jones, până într-o noapte când Sandra dispare de acasă, fară a lăsa în urmă vreun indiciu ce ar putea duce la un posibil răpitor sau la o posibilă sinucidere. Prin urmare, aici intervine detectivul D.D Warren, căreia îi revine sarcina de a desluși acest caz.

Pe parcursul acțiunii apar mai multe teorii cu privire la dispariția tinerei mămici, mai mulți suspecti, care de care mai suspecte. Un agresor sexual, un puști de clasa a opta și un soț cu un trecut ascuns și o identitate falsă sunt doar câțiva dintre aceștia.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Lisa Gardner.

Povestea este încărcată cu suspans, răsturnări de situație, lucruri neprevăzute care îl fac pe cititor să intre în poveste, să trăiască intensitatea acțiunilor la același nivel cu persoanjele.

Această carte mi-a trezit interesul în privința autoarei și plănuiesc să citesc mai multe cărți ale ei, pentru care, bineînțeles, voi reveni cu recenzii.

Recomand cartea tuturor iubitorilor genului “thriller” și cititorilor interesați de poveștile cu detectivi.

Aspecte Pozitive:

O carte plină de suspans,acțiune,mistere.Cu siguranță o voi reciti.

Aspecte Negative:

Nu găsesc nimic care să nu-mi fi plăcut la această carte.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.