Recenzie ”Verity” de Colleen Hoover

by | Jun 30, 2020 | Dragoste, Horror și Thriller, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA VERITY ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Titlu: Verity

Autor: Colleen Hoover

Editura: Epica

An apariție: 2019

Număr de pagini: 336

Despre autor:

Colleen Hoover este una dintre scriitoarele mele preferate, ce a scris foarte multe opere care au ajuns bestselleruri New York Times. Multe dintre acestea sunt traduse în limba română și se găsesc la editura Epica: Totul se termină cu noi, Ugly love, Fără speranță, Speranță pierdută etc.

Verity

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Colleen Hoover

Fiind o mare fană a cărților scrise de Colleen Hoover, am crezut că și Verity este o carte tip romance, exact așa cum ne-a obișnuit Colleen. Însă, de această dată autoarea m-a surprins în mod plăcut, aflând astfel că Verity este un thriller psihologic foarte bun.

Verity este un thriller inedit, unde dragostea și misterul se împletesc într-un mod plăcut creând astfel o capodoperă ce nu poate fi lăsată jos din mână până nu descoperi misterul ce o învăluie pe Verity.

Lowen, naratorul operei, este o tănâră scriitoare cu mari probleme financiare. În momentul în care i se propune un contract, să termine ultimele 3 volume ale lui Verity Crowford, o celebră scriitoare, vrea să refuze, însă gândindu-se la suma de bani care i s-a propus și fermecată de Jeremy, soțul lui Verity pe care îl cunoaște cu o jumătate de oră înainte de a i se propune să continue seria soției lui, ea acceptă.

De aici începe o adevărată aventură pentru Lowen în casa familiei Crowford, descoperă mistere greu de înțeles, mistere care ar fi trebuit poate să nu fie aflate niciodată, însă nu poți ascunde la infinit ceva, mai ales dacă este vorba de viață și moarte.


”Singura întrebare care rămâne este: care adevăr a fost manipulat, de fapt? ”


Finalul cărții m-a impresionat, nu mă așteptat la un asemenea sfârșit, însă încă o dată Colleen Hoover a reușit să mă impresioneze. Vă recomand cu drag acest thrilles psihologic!

🔥 CARTEA VERITY ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Verity
Autor: Colleen Hoover
An apariție : 2019
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

Recenzie ”Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

Archer Hale este bărbatul fără voce, discret, ignorat de toți oamenii din oraș, bărbatul considerat nebun de către toți. De către toți în afară de Bree Prescot, tânăra pentru care vocea lui Archer răsună și reverberează mai puternic decât orice sunet din univers. Când...

Recenzie ” Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

Recenzie ” Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

Fetița care cândva se numea Eloise și care trăia o viață fericită acum nu mai exista. Ellie nu mai exista și se ascundea în spatele unei măști de gheață, o mască grosolană care o înfățișa pe Crystal, personajul în care tânăra se regăsise, personajul unei stripteuze.  ...

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Titlu: Cabina de săruturi Titlu-original: The kissing booth Autor: Beth Reeckles Editura: Leda Edge An apariție: 2018 Număr de pagini: 368 Despre autor: Beth Reekles este o autoare britanică care a publicat Rolling Dice și Out of Tune. La vârsta de doar 15 ani a...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 93 zile și a scris până acum 34 articole. Se află pe poziția 29 din 143 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments