🔥 CARTEA VIAȚĂ DUBLĂ LA VENEȚIA ARE REDUCERE PE:

Nu știu cum sunteți voi, dar eu încă mai caut acea carte scrisă de Monica Ramirez, despre care să fiu nevoită să afirm că nu mi-a plăcut. Cum care carte? Aceea care nu o să apară niciodată.

Viață dublă la Veneția continuă șirul fascinant de romane fabuloase semnate Monica Ramirez. O autoare pentru care nu există suficiente cuvinte pentru a o felicita și față de care să-ți poți exprima pe deplin sentimentele pe care le experimentezi citindu-i creațiile.

Ne uimește cu fiecare carte apărută. Ne ține ancorați în realități posibile, indiferent că vorbim de spionaj, piraterie, reîncarnări și ne obligă să trăim povestea, să fim una cu personajele pe care ajungem să le îndrăgim.

Viață dublă la Veneția ne-a purtat în caruselul amintirilor, al trecutului ce a prins viață datorită prezentului. O iubire veche, peste care anii și-a pus amprenta prăfuită, o iubire pe care însă timpul nu a putut-o înfrânge. Când sufletele pereche au șansa de a se privi în oglinda vieții, societatea și timpul nu pot pune suficiente bariere pentru a opri avalanșa și focul mistuitor al inimilor. Pot cel puțin să încetinească, să facă al dracului de anevoios drumul celor doi iubiți, unul spre brațele celuilalt dar, într-un final, tot vor găsi o cale de a ajunge la destinație.

Dacă îți place recenzia cărții VIAȚĂ DUBLĂ LA VENEȚIA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Monica Ramirez

Patrizio Caseli și Caterina Benedetta s-au recunoscut din prima clipă în care s-au văzut. Așa se întâmplă mereu. Sufletele predestinate se recunosc indiferent de ambalaj, de statut, de timp. Societatea și oamenii s-au pus însă în calea iubirii lor. Un pictor și o doamnă a înaltei societăți venețiene nu pot fi împreună indiferent de sentimente. Statutul social cântărește mult în societatea venețiană a secolului XVI.

Dragul meu Patrizio,

Iubirea noastră îmi va da puterea necesară pentru a putea îndura viața fără tine. Amintirea fiecărui moment petrecut împreună va rămâne în mintea și inima mea pentru totdeauna. Chiar dacă viața aceasta a fost crudă cu noi și ne-a despărțit, cred cu tărie că vom fi împreună într-o altă lume.

Fie ca iubirea mea să-ți dea putere.

Caterina

Kate Martin ajunge în Veneția, atât din dorința de a achiziționa obiecte noi pentru micul ei anticariat cât și dintr-o fascinație pe care o simte față de acest loc pe care deși nu l-a mai vizitat niciodată, îl simte ca făcând parte din propria-i ființă.

Patrick Stone, pictor, s-a îndrăgostit de Veneția din prima clipă când l-a vizitat cu ani în urmă. De atunci mereu a revenit, ca și cum ar exista o ață invizibilă care îl ține mereu legat de acest loc fabulos. Nici el însuși nu-și poate explica fascinația născută pentru acest loc, cum nu-și poate explica nici cum este posibil să cunoști cele mai ascunse căi de acces din Veneția. Cu toate că, din momentul în care dă ochii cu Kate, începe să înțeleagă în parte, dorința lui de ”hoinăreală” prin Veneția.

Un colier vechi de peste cinci sute de ani, un portret din perioada renascentistă, vise transformate în viziuni, dar și răufăcători ce-i aleargă prin întreaga Veneție pe Patrick și Kate, fac din Viață dublă la Veneția o poveste spumantă despre dragoste nemuritoare care dăinuie peste ani, despre pericol și ambiții devastatoare.

Monica Ramirez ne surprinde cu o poveste despre a doua șansă. A doua șansă pentru ați împlini iubirea. A doua șansă pentru a închide un cerc al răutăților. A doua șansă de a te regăsi cu tine și cu sufletul tău pereche. Însă este suficient să primiți o a doua șansă când timpul pare că vrea cu tot dinadinsul ca istoria să se repete iar dragostea voastră să sfârșească la fel ca prima dată?

Cine și de ce este obsedat de colierul Caterinei Benedetta? Cine și cum a reușit să-i despartă pe cei doi îndrăgostiți, Patrizio și Caterina? Cum vor reuși doi străini, în persoanele lui Patrick și Kate să scape cu viață dintr-o fortună a trecutului care vrea să revină la viață într-un prezent în care nu își are locul?

-Nu l-aș învinui prea tare dacă păstrează portretul. Cu toate că are femeia în varianta reală, deci ar putea renunța la o bucată de pânză veche. Înclină din cap și părăsi camera fără alte cuvinte.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA VIAȚĂ DUBLĂ LA VENEȚIA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: VIAȚĂ DUBLĂ LA VENEȚIA
Autor: Monica Ramirez
An apariție : 2017
Editura: LIBREX PUBLISHING
Nr. Pagini: 227
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1704

Alte recenzii de la Monica Ramirez:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Toate fetele rele” de Chris Whitaker

Recenzie „Toate fetele rele” de Chris Whitaker

Doamne ferește ce carte tocmai am citit. Plină de suspans, de elemente religioase, de mister, de traume și de o emoție din aceea dark. Nu m-am așteptat de la autor să aibă această abordare, mai ales că eu îl cunoscusem mai sensibil și mai deep, dar în sensul acela...

Recenzie „Cerul ca oțelul”, de Cosmin Leucuța

Recenzie „Cerul ca oțelul”, de Cosmin Leucuța

V-ați obișnuit cu „Hoodoo” și „Cum te vei îmbrăca la sfîrșitul lumii”? Mai puneți-Vă pofta-n cui de data asta! Cineva a decis să ne demonstreze universalitatea imaginației pe care o are în arsenal. Cosmin Leucuța deschide parantezele unei lumi postbelice, futuristice...

Recenzie „Ultimul zbor” de Julie Clark

Recenzie „Ultimul zbor” de Julie Clark

Dacă vă era dor de o nouă recomandare de Thriller, sunt aici pentru a vă ajuta. Am citit destul de multe cărți în ultima perioadă dar nu am apucat să scriu câte o recenzie pentru fiecare, așa că abia acum le aștern pe hârtie. Recunosc, nu am avut chef de Thrillers, am...

0 0 votes
Article Rating
Diana Daniela Macovei este redactor Booknation.ro de 2833 zile și a scris până acum 270 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Daniela Macovei aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments