Recenzie “Vraja oaselor sub clar de lună” de Kathryn Purdie

de | ian. 13, 2022 | Fantezie, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA VRAJA OASELOR SUB CLAR DE LUNĂ ARE REDUCERE PE:

“Vraja oaselor sub clar de lună” de Kathryn Purdie este o poveste despre sacrificiu și iubire.

Pentru a-și dedica viața în slujba zeilor, femeile trebuie să-și sacrifice iubirea adevărată. Ailesse s-a antrenat încă de la naștere pentru a deveni următoarea matriarhă a Descântătoarelor de Oase. Aceasta își trage puterea din oasele animalelor pe care le ucide și acum este gata să-și încheie ritul de trecere.

În altă parte, Bastien caută să-și răzbune tatăl, ucis de o descântătoare de oase, și întinde o capcană. El o capturează pe Ailesse, dar planurile lui de a o ucide vor trebui să aștepte. Acum destinele lor sunt împletite în viață și moarte.

Celei mai bune prietene a lui Ailesse, Sabine, nu-i pasă prea mult de munca descântătoarelor de oase, dar cu prietena dragă în pericol, ea va face tot ce este necesar pentru a o salva… chiar dacă asta înseamnă să-și sfideze matriarha și tot ceea ce a fost învățată să facă ca descântătoare.

Această poveste este spusă din trei puncte de vedere: Sabine, Ailesse și Bastien. Povestea începe cu punctul de vedere al Sabinei și asta mi-a plăcut mult. Este plin de acțiune, dar stabilește și relația pe care aceste două femei o împărtășesc.

Puteți vedea imediat distincția în personalități prin luptele interne ale Sabinei cu faptul că este o descâtătoare de oase. Pe de altă parte, Ailesse este încrezătoare, nesăbuită și neclintită în deciziile ei. Ea știe ce vrea și cum intenționează să-l obțină. Ea nu s-a clătinat niciodată în deciziile ei. Până îl întâlnește pe Bastien.

Ceea ce mi-a plăcut în această poveste au fost motivațiile și dorințele complexe ale antagoniștilor. Există atât de multe secrete în această poveste, încât nimeni nu poate fi numit cu adevărat nevinovat în sine, dar cu siguranță există cei cu intenții mai rele care își ascund acțiunile drept bune.

Când vezi ce îi face să cadă în relele pe care le fac, e ceva pur și simplu trist în asta. Mi-aș dori să pot vorbi puțin mai mult despre, dar va trebui să citiți dacă doriți să aflați mai multe!

Ți-a plăcut recenzia cărții VRAJA OASELOR SUB CLAR DE LUNĂ?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Kathryn Purdie

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA VRAJA OASELOR SUB CLAR DE LUNĂ CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Vraja Oaselor Sub Clar De Lună
Autor: Kathryn Purdie
An apariție : 2020
Editura: CORINTEENS
Nr. Pagini: 444
Limba: Română
Gen Literar: Fictiune
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 503

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Ultimul mesaj” de Laura Dave

Recenzie „Ultimul mesaj” de Laura Dave

"Ultimul mesaj" de Laura Dave este un thriller antrenant, dar și psihologic apărut la Editura Litera, în colecția Buzz Books. Este despre dispariția subită a unui bărbat în urma unei acuzații de fraudă la compania la care lucra. Deși asta e lăsat să se vadă la o primă...

Recenzie „Pericol” de Raluca Poenaru

Recenzie „Pericol” de Raluca Poenaru

Am descoperit proza Ralucai Poenaru absolut întâmplător, la o lansare de carte, și cum am scris și la recenzia cărții respective, m-a impresionat mult. Când am văzut că a scris și literatură pentru copii, am fost foarte entuziasmată. Am început cu Pericol. Cartea...

Recenzie „Noroc cu laptele” de Neil Gaiman

Recenzie „Noroc cu laptele” de Neil Gaiman

Nu mai țin minte cum am ajuns la cartea aceasta. Nu m-a impresionat deloc. Cred că trebuie să fi fost simpatică dacă autorul a scornit-o pe loc, sau în drum spre casă după ce a cumpărat lapte, și le-a spus-o dintr-un foc copiilor săi. Dar pentru o carte publicată.. mi...

0 0 votes
Article Rating
Oana-Maria Ioniță este redactor Booknation.ro de 236 zile și a scris până acum 9 articole. Se află pe poziția 35 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana-Maria Ioniță aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments