🔥 CARTEA VRĂJITOR ȘI VRĂJITOARE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

vrajitor-si-vrajitoare-vol-1_1_fullsizeTotul începe când familia Allgood este trezită din somn și răpită deoarece se credea că practicau magia. Fiind acuzați de vrăjitorie, părinții și copii sunt despărțiți iar Whit și Wisty- frate și soră- sunt încarcerați.

Familia Allgood nu este singura care trece prin această situație. În orașul lor se mai auziseră zvonuri cu privire la modul de conducere al Noului Ordin și fuseseră sesizate alte cazuri de dispariții. Victimă ale acestora a fost și iubita lui Whit, iar despre cei dispăruți fără urmă nu se știa dacă sunt în viață sau nu.

Noul Ordin dorește o eradicare completă a plăcerilor simple ale vieții, a lucrurilor care aduc bucurie- muzica, cărțile, arta, libertatea și magia. Această nouă formă de conducere impune teroarea drept regim și intenționează să controleze planeta după bunul plac, transformând omenirea într-o mașinărie uriașă privată de libertate și fericire.

Dar cei doi frați nu au de gând să se predea fără o luptă. Aceștia reușesc să scape din închisoare cu ajutorul magiei și, ajunși din nou în lumea de dincolo de porțile acesteia, găsesc refugiu alături de un grup de adolescenți care au reușit să-i scape Noului Ordin și care plănuiește o evadare în masă.

Magia nu este singurul lucru supranatural- cei doi eroi găsesc o lume nouă, cea a fantomelor, a sufletelor rătăcite, lume pe care o explorează.

Când Whit și Wisty pornesc în căutarea părinților sunt capturați de Noul Ordin iar de această dată nici chiar magia nu îi mai poate ajuta- urmează să fie executați!

Îl văd pe fratele meu, Whit, întrebându-se dacă există din asta o ieșire de ultimă clipă. O văd pe mama plângând încetișor pentru Whit și pentru mine. Îl văd pe tatăl meu, cu silueta înaltă gârbovită de resemnare, zâmbindu-ne mie și fratelui meu- încercând să ne aducă aminte că n-are niciun rost să fim nefericiți în ultimele noastre clipe pe această planetă.

O poveste cutremurătoare, ingenios alcătuită, care provoacă o oarecare reflecție asupra plăcerilor simple ale vieții, asupra faptului că suntem atât de norocoși să avem libertatea de care ne bucurăm în prezent!

🔥 CARTEA VRĂJITOR ȘI VRĂJITOARE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Vrăjitor și Vrăjitoare
Autor: James Patterson, Gabrielle Charbonnet
An apariție : 2012
Editura: Leda
Nr. Pagini: 348
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.11.2014
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

O consider o carte interesantă, destul de captivantă. Acțiunea este complexă iar dialogul amuzant, ușor.

Avatar
Autor: Denisa Mona
Redactor de 1988 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Denisa Mona