🔥 CARTEA ÎNGERUL MECANIC ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Îngerul Mecanic de Cassandra Clare La șaisprezece ani, Tessa Grey pleacă spre Anglia pentru a-și căuta fratele, însă aceasta habar nu are de ceea ce urmează să întâlnească. Când aceasta este capturată de Surorile Întunecate, membre ale clubului Pandemonium, ea îl întâlnește pe William Herondale care o duce la Institutul din Londra, sanctuarul nefilimilor, unde îl cunoaște pe James Carstairs. Cei doi sunt parabatai, vânători de umbre de care nici nu bănuiește că nu se va mai putea despărți.

Însă Tessa nu știe că în afară de nefilimi, cei mai inofensivi, ea va da și de cei din Lumea de Jos: magicieni, vampiri, vârcolaci, elfi, etc. Treaba nefilimilor era de a se lupta cu demonii și de a salva, astfel, lumea din jur.

Deși Tessa este salvată de vânătorii de umbre, aceasta se va întâlni iar cu Surorile întunecate cât și cu Magistrul, cel care conduce clubul secret și care o vrea pe Tessa din cauza puterii ei, întrucât Tessa află într-un mod șocant că ea însăși face parte din Lumea de Jos care i se pare atât de înfricoșătoare. Aceasta este la rândul ei magician și deține puterea de a se metamorfoza în orice persoană, fie ea vie sau moartă.

Se pare că singurul loc unde aceasta este în siguranță este în Institutul din Londra unde o adăpostesc nefilimii. Aceasta trebuie să continue căutarea fratelui ei iar pactul pe care îl face cu cei de la institut este singurul lucru care o poate ajuta acum: nefilimii o vor ajuta să își caute fratele dacă ea îi va ajuta în lupta cu întunecatul Pandemonium și Magistrul care se chinuie să ajungă la Teressa.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Cassandra Clare.

Jem este întruchiparea blândeții și a inocenței, pe când Will reprezintă mister, înconjurat de cea mai importantă armă a sa, ironia. Într-o lume nouă, înconjurată de străini și de o multitudine de informații de asimilat, Tessa este pusă să facă o alegere dintre cele mai grele din viața ei, ea trebuie să aleagă între familia ei sau a-i ajuta pe vânătorii de umbre.

Tessa va jongla pe parcursul cărții între Jem cel blând și Will care se comportă cu ea ca un bădăran dar, cu toate astea, legătura celor trei devine din ce în ce mai puternică cu fiecare pagină. Dar familia se pare că te trădează mult mai ușor iar Tessa va simți asta pe pielea ei în curând. Ce e de făcut când Magistrul se apropie de ea tot mai mult iar încrederea ei oarbă în ceea ce iubește o va costa? Într-luptă pe viață și moarte, Tessa este aruncată în tot mai multe adevăruri șocante care îi zguduie realitatea. Când o alegere pare atât de simplă, viața ei este dată peste cap și știe că va regreta. Ce îi rămâne Tessei de făcut? Indiferent de alegere, aceasta știe că va regreta toată viața ei. Când totul părea imposibil o cale se arată din haosul izbucnit în viața ei. Dar cum poate ea să o scoată la capăt fără ca haosul să o înghită?…

🔥 CARTEA ÎNGERUL MECANIC ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Îngerul Mecanic
Autor: Cassandra Clare
An apariție : 2011
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 399
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 10.03.2020
Nota recenzorului: 10/10

Aspecte Pozitive:

M-a impresionat ideea universului creat de Cassie și toate originile legate de îngeri. Cărțile Cassandrei sunt cele mai bune cărți citite vreodată.

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 65 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu