Recenzie”Și am privit cu totii spre cer” de Tommy Wallach

by | May 14, 2017 | Beletristică, Recenzii cărți

🔥 CARTEA RECENZIEȘI AM PRIVIT CU TOTII SPRE CER ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Romancier și muzician, Tommy Wallach își îmbină cele două pasiuni pentru a da naștere unei lecturi frumoase și inedite.

“Și am privit cu toții spre cer” este acel tip de carte care te captează încă de la început, făcându-te să o citești pe nerăsuflate.

Romanul este o carte young-art care pune în evidență importanța trăirii cu intensitate al fiecărui moment deoarece nu se ştie ce surprize îţi poate rezerva viaţa.

Ce poți face astfel, când ești anunțat că există 66% șanse ca un meteorit, pe nume Ardor să lovească planeta Pământ și să distrugă întreaga omenire?

La început, da, oamenii se panichează, însă pe parcurs aceștia încep să se resemneze și să își înfăptuiască idealurile într-un timp record, deoarece acum nu mai dispun de  o întreagă viață în față.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Tommy Wallach

De ce presupusese că timpul e un fel de resursă infinită?Acum clepsidra se spărsese și ceea ce el crezuse întotdeauna a fi nisip , se dovedise a fi un milion de diamante minuscule.l

Romanul este împărțit în capitole, care anunță sosirea meteoritului de la zece săptămâni la momentul zero, clipa impactului.

De asemenea, opera conține perspectiva de narare a patru personaje: Peter, Eliza, Andy și Anita.

Peter este băiatul popular și sportivul din școală, Eliza, fata proscrisă cu o reputație nu întocmai bună, Andy este rebelul care nu suportă școala iar Anita este fata perfectă cu rezultate foarte bune la învățătură.

Dar ce importanță mai au toate acele planuri, când într-un final totul avea să se termine? Cartea vorbește despre iubire, dorință, urmarea idealurilor, răzbunare și trăirea intensă a fiecărei clipe.

Ne petrecem întreaga viață stând pe o bordură de genul asta, însă ne prefacem că nu observăm .Toți oamenii își văd de muncă, strâng bani, fac copiii, când nu e nevoie doar de un brânci…și te-ai dus.Aveam senzația că numai eu simțeam asta .Dar acum situația s-a schimbat.Acum, toată lumea e aici sus cu mine

🔥 CARTEA RECENZIEȘI AM PRIVIT CU TOTII SPRE CER ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: RecenzieȘi Am Privit Cu Totii Spre Cer
Autor: Tommy Wallach
An apariție : 2016
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 400
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 14.05.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Recenzie ”Occulta” de Cristian Neamțu

Recenzie ”Occulta” de Cristian Neamțu

Într-o lume cu măști la propriu, iar alteori și la figurat, am avut ocazia săptămâna aceasta să gust dintr-o carte care promovează libertatea de exprimare prin însuși conținutul ei. Cristian Neamțu a așternut pe pagini părți din sufletul lui, din conștientizările de...

Maria Vulpe este redactor Booknation.ro de 1189 zile și a scris până acum 24 articole. Se află pe poziția 38 din 142 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria Vulpe aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments