Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

by | Jul 31, 2020 | Beletristică, Ficțiune, Ficțiune pentru Adolescenți, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ȘI-AM PRIVIT CU TOȚII SPRE CER... ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu.

Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață aparent perfectă și nu știe dacă se merită sau nu să-și abandoneze visele pentru a merge la o universitate. Pe când, Andy consideră că viitorul trebuie să aștepte și să nu se mai agite oamenii în privința alegerii facultății.

Un asteroid se îndreaptă cu viteză direct spre planeta Pământ și există o mică posibilitate ca viața să fie ștearsă. În timp ce toată lumea așteaptă să vadă ce s-a întâmplat, oamenii sunt nevoiți să se gândească cum își vor petrece ultimele clipe din viață.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Tommy Wallach

”Și-am privit cu toții spre cer” este un roman ce a creat multe controverse la vremea sa. Este o carte la care eu am plâns, tristă, care te face să vezi că nu trecutul sau viitorul contează, ci prezentul, ziua de azi și nu ceea ce va fi mâine sau ceea ce a fost ieri.

Cartea reprezintă o poveste sinceră despre realitate pe care o poți citi oricând. Poate că pentru noi etichetele puse de oameni contează acum, însă citind această carte veți înțelege o dată cu cei patru tineri că în momentul când moartea este la un pas distanță de tine, ele nu mai contează.

”Oamenii de știință spun că va sosi în două luni. Ne-au oferit două luni pentru a renunța la stereotipuri. Două luni pentru a ne transforma în ceea ce va dăinui și după sfârșitul lumii.”

🔥 CARTEA ȘI-AM PRIVIT CU TOȚII SPRE CER... ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Și-am Privit Cu Toții Spre Cer...
Autor: Tommy Wallach
An apariție : 2016
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 400
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 31.07.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Titlu: A doua șansă Titlu-original: Again, but Better Autor: Christine Riccio Editura: Leda Edge An apariție: 2019 Număr de pagini: 496 Despre autor: Christine Riccio este o vlogăriță celebră care deține canalul de Youtube polandbananasBOOKS. ”A doua șansă” este...

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Stilul lui Liane Moriarty mi-a atras atenția încă de la prima carte citită, Am uitat să fim fericiți. Autoarea are abilitatea de a pătrunde în mintea personajelor și de a le analiza acestora comportamentele și trăirile. Când vina ne desparte este o carte extrem de...

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Cărțile cu animale sunt cu adevărat geniale, cel puțin pentru mine. Este bine să intrăm în lumea unui câine sau a unei pisici și să le înțelegem comportamentele față de noi. Memoriile unui motan călător de Hiro Arikawa  m-a distrat, dar m-a și emoționat profund....

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 121 zile și a scris până acum 56 articole. Se află pe poziția 21 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments