Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

by | Jul 31, 2020 | Beletristică, Ficțiune, Ficțiune pentru Adolescenți, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ȘI-AM PRIVIT CU TOȚII SPRE CER... ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu.

Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață aparent perfectă și nu știe dacă se merită sau nu să-și abandoneze visele pentru a merge la o universitate. Pe când, Andy consideră că viitorul trebuie să aștepte și să nu se mai agite oamenii în privința alegerii facultății.

Un asteroid se îndreaptă cu viteză direct spre planeta Pământ și există o mică posibilitate ca viața să fie ștearsă. În timp ce toată lumea așteaptă să vadă ce s-a întâmplat, oamenii sunt nevoiți să se gândească cum își vor petrece ultimele clipe din viață.

”Și-am privit cu toții spre cer” este un roman ce a creat multe controverse la vremea sa. Este o carte la care eu am plâns, tristă, care te face să vezi că nu trecutul sau viitorul contează, ci prezentul, ziua de azi și nu ceea ce va fi mâine sau ceea ce a fost ieri.

Cartea reprezintă o poveste sinceră despre realitate pe care o poți citi oricând. Poate că pentru noi etichetele puse de oameni contează acum, însă citind această carte veți înțelege o dată cu cei patru tineri că în momentul când moartea este la un pas distanță de tine, ele nu mai contează.

”Oamenii de știință spun că va sosi în două luni. Ne-au oferit două luni pentru a renunța la stereotipuri. Două luni pentru a ne transforma în ceea ce va dăinui și după sfârșitul lumii.”

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ȘI-AM PRIVIT CU TOȚII SPRE CER...?

Vezi toată lista de cărți scrise de Tommy Wallach sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ȘI-AM PRIVIT CU TOȚII SPRE CER... CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Și-am Privit Cu Toții Spre Cer...
Autor: Tommy Wallach
An apariție : 2016
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 400
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 31.07.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Sufocare” de George Arion

Recenzie “Sufocare” de George Arion

Sunt foarte interesante ideea și spațiul pe care George Arion ni le propune ca ambient pentru desfășurarea cărții sale. Barintown nu este un oraș pe care îl poți localiza pe harta, dar asta nu înseamnă că nu poate fi real. Și din moment ce autorul își scrie toate...

Recenzie „Acolo, chiar acolo” de Tommy Orange

Recenzie „Acolo, chiar acolo” de Tommy Orange

Chiar dacă suntem generația Google, cea care în câteva secunde poate afla orice despre oricine, puțini dintre noi suntem cunoscători adevărați sau curioși să aflăm detaliile despre istoria unei societăți oarecum închise în fața lumii, protejați de stat în rezervații....

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 393 zile și a scris până acum 72 articole. Se află pe poziția 9 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments