Recenzie:”White Hot Kiss” de Jennifer L Armentrout

by | Dec 6, 2019 | Dragoste, Fantezie, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

ACUM GĂSEȘTI CARTEA WHITE HOT KISS PE Books Express

Atunci când mie îmi place o serie reușesc să o termin în timp record și de multe ori nu prea respir când citesc 🙂 Așa fac mereu și este un lucru bun, pentru că înseamnă că seria îmi place, că iubesc acțiunea și personajele și că îmi place stilul autorului. Contează foarte mult fiecare element, pentru că sunt în strânsă legătură și dacă excluzi unul singur, s-a dus experiența ta frumoasă de citit.

“The Dark Elements” este o super serie scrisă de Jennifer L. Armentrout și mi-a plăcut foarte mult din prima clipă, având un vibe de “Supernatural”, pentru cei care cunosc acest serial. Jennifer este extrem de talentată, scrie atât de frumos și se pliază perfect pe fiecare gen. Nu contează dacă este Romance sau Fantasy sau Thriller, aceasta știe să te impacteze prin acțiunea prezentată și nu ai cum să nu o iubești. Cred că i-am citit toate cărțile și nu regret nicio pagină, fiind o autoare genială și cameleonică, cu un simt al umorului foarte dezvoltat și cu o ironie subtilă care îmi place la nebunie.

În primul volum din serie, “White Hot Kiss”, ne distrăm destul de mult cu această lume creată de Jennifer. Layla este jumătate demon, jumătate Gardian. Nu știe cine îi sunt părinții, fiind adoptată de Abbot de la o vârstă destul de fragedă. Din cauza moștenirii sale, are un “dar”. Poate vedea aurele demonilor și îi marchează pentru ca Gardienii să îi vâneze ulterior. Layla luptă constant să fie plăcută, să fie acceptată și să iasă din umbră în care descendența ei a plasat-o. S-a săturat să fie privită ca pe o amenințare și vrea ca abilitățile ei să fie recunoscute. Este îndrăgostită în secret de fratele ei adoptiv, Zayne, dar nu are curajul să îi spună, se hotărăște doar să îl aibă alături și să îi simtă prietenia și dragostea de soră. Viața ei se va schimba în momentul în care Roth intră în viața ei. Acesta este un demon care parcă ține morțiș să îi facă existența mai grea, dar cu care va avea foarte multe de împărțit mai încolo. Brusc, totul se complică, Layla se găsește blocată între Roth și Zayne și peste ea o să vină o avalanșă de situații cărora trebuie să le facă față. Loialitate și datorie, trecut și viitor, toate dau efectiv buzna în viața ei și va realiza că până acum nu știa absolut nimic despre lumea pe care o apară.

Elementul principal în această carte este Roth, mi-a plăcut la nebunie de el și îmi aduce foarte mult aminte de Daemon, extraterestrul din seria “Lux”. Are același umor, aceleași ironii și evident, este extrem de chipeș, că nu se putea altfel. Roth este exact ceea ce Layla nu își dorește, pornind de la originea sa și până la personalitatea lui debordantă. Este foarte greu la început să îl plăci 100% pe Roth, pentru că se schimbă destul de des. O pagină îl iubești, una îl urăști, dar per total este un personaj foarte reușit, ce reușește să îți trezească anumite stări, uneori confuze. Am considerat că în acest prim volum ne obișnuim cu personajele și cu temperamentul lor, ca în al doilea să intrăm direct în acțiune și să încercăm măcar să nu fim șocați de anumite lucruri pe care ei le fac. Cu Roth o să fie greu, pentru că este foarte imprevizibil și o să vedeți, o să fie multe faze care o să vă lase fără suflare.

Cartea este un amalgam de emoții, de stări și de acțiune. Layla și Roth sunt un cuplu extrem de dinamic dar și atipic, care o să facă deliciul cititorilor prin aventurile pe care o să le aibă împreună. O să vă placă la nebunie și o să vedeți că această seria dă dependență. Pornim spre volumul 2. 🙂

ACUM GĂSEȘTI CARTEA WHITE HOT KISS PE Books Express

Titlu: White Hot Kiss
Autor: Jennifer L Armentrout
An apariție : 2015
Editura: INKYARD PR
Nr. Pagini: 400
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 6.12.2019
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 1293 zile și a scris până acum 351 articole. Se află pe poziția 4 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments