AI NEVOIE DE PROMOVARE PENTRU CARTEA TA?

SERVICII DE PROMOVARE CĂRȚI PENTRU AUTORI ROMÂNI

Ai scris una sau mai multe cărți și dorești să le promovezi pentru a ajunge la cât mai mulți fani și viitori cititori? Dorești, de asemenea, să pornești o campanie de branding personal? Booknation.ro te ajută cu tot ce ai nevoie: recenzii, interviu, promovare pe toate canalele. Îți prezentăm cele 3 pachete de promovare pentru autori pe care ți le-am pregătit și te invităm să-l alegi pe cel care ți se potrivește. IMPORTANT: Nu oferim servicii de publicare cărți, ci SERVICII DE PROMOVARE.

OFERTĂ SPECIALĂ: FOLOSEȘTE CODUL BKN20 ȘI AI 20% REDUCERE LA ORICE PACHET COMANDAT - OFERTĂ VALABILĂ DOAR ASTĂZI!
PACHETUL START
147 lei
conține 3 servicii
Recomandat autorilor care doresc o promovare minimalistă a cărții publicate
✔ Recenzie carte publicată pe Booknation.ro
✔ Distribuirea recenziei în rețelele sociale Booknation.ro
✔ Postare slideshow pe pagina de Facebook
Comandă acum
PACHETUL MEDIU
247 lei
conține 6 servicii
Recomandat autorilor care doresc o promovare mai amplă
✔ Recenzie carte publicată pe Booknation.ro
✔ Promovare recenzie în rețelele sociale Booknation.ro
✔ Distribuire fragmente din carte, 1 / săptămână timp de 3 săptămâni
✔ Interviu autor
✔ Concurs promovare carte
✔ Postare slideshow pe pagina de Facebook
✔ Includerea cărții în Biblioteca Booknation.ro
Comandă acum

Toate pachetele noastre de promovare vin cu o GARANȚIE 100% BANII ÎNAPOI dacă nu ești mulțumit de serviciile pe care le oferim. Asta pentru că dorim să avem doar clienți fericiți - asta contează mult pentru noi.

SĂ LĂSĂM CIFRELE SĂ VORBEASCĂ DESPRE REZULTATELE NOASTRE

Peste 41.000 de fani iubitori de carte ne urmăresc pe Facebook.

Pe Instagram suntem urmăriți de peste 10.000 de iubitori de lectură.

Site-ul nostru este citit lunar de 150.000 de cititori care abia așteaptă să îți descopere cartea.

În medie, concursurile noastre au peste 300 de participanți. Alegând pachetul complet, concursul va fi promovat și în grupul nostru de concursuri cu peste 21.000 de membri.

Email-urile noastre cu noutăți ajung la peste 50.000 de abonați. Astfel, nu le scapă nimic nou 🙂

Întreaga noastră rețea de comunicare ne permite astfel să ajungem la peste 200.000 de iubitori de lectură români în fiecare lună.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum știu care sunt rezultatele promovării pe care o faceți?

Pe parcursul promovării cărții tale vom fi în legătură constantă ca să știi în ce etapă suntem. La final vei primi un raport cu cifre clare, ca să știi ce impact a avut promovarea. Nici nouă nu ne place ambiguitatea, așa că vom lăsa cifrele să vorbească.

Cum pot cumpăra?

Momentan acceptăm plăți prin Virament Bancar (online sau la bancă) și Paypal. După semnarea contractului, vei primi factura pe care o vei putea achita după cum preferi. Lucrăm și la implementarea plății cu cardul.

Oferiți și garanție dacă nu sunt mulțumit?

Sigur că da. Dacă nu ești mulțumit de felul în care am făcut promovarea, primești banii înapoi. Ne dorim să fii mulțumit, ca să fim și noi mulțumiți la rândul nostru.

Pot veni și eu cu sugestii legate de promovare?

Sigur că da. Suntem deschiși la idei și dorim să adresăm cât mai bine nevoile tale. Putem planifica împreună pașii promovării dacă asta îți va fi de folos.

Ce fel de cărți promovați?

Cele mai multe cărți pe care le-am promovat sunt de ficțiune. Nu am spus nu nici cărților de dezvoltare personală. Cu toate astea nu ne-am potrivi dacă spre exemplu ai scris o carte foarte tehnică sau de specialitate.

La ce mă ajută promovarea pe Booknation?

Sunt multe avantaje, și cele mai multe pe termen lung. Pe lângă efectele imediate, toate materialele scrise vor rămână pentru totdeauna pe site. Astfel, te poți aștepta la vânzări de carte, creșterea popularității pe rețelele de socializare și chiar să se scrie pe alte bloguri despre tine și cartea ta, pe baza materialelor publicate pe Booknation.ro.

CE SPUN AUTORII CARE AU COLABORAT CU NOI?

in umbra adevarului eva kas

« Apelând la echipa booknation.ro, am avut plăcerea să descopăr profesionalism și seriozitate în munca pe care au depus-o. Am fost mai mult decât încântată de rezultatul obținut și de interesul pe care l-au prezentat pe toată durata colaborării. Am ținut legătura doar prin email și am rămas plăcut surprinsă de promptitudinea răspunsurilor venite din partea lor și profunda implicare în realizarea obiectivelor. Pentru toate cele de mai sus recomand cu încredere echipa Booknation.ro »Eva Kas - autoarea cărții În Umbra Adevărului

lupii trecutului

« Booknation.ro este site-ul cu care voi colabora mereu. Echipa este tânără, dinamică și lucrează cu profesionalism. Mai mult decât o echipă, ei au devenit prietenii mei. Booknation, site-ul cu și despre cărți, are informație atent selectată, așa că nu voi ezita să îl recomand mai departe tuturor autorilor și editurilor. »Natașa Alina Culea - autoarea cărții Lupii trecutului, Sofia.

« Promovarea online este cea mai eficientă cale de a-ți face cunoscută creația literară. În echipa Booknation.ro am găsit un partener serios și competent. Profesionalismul de care au dat dovadă mă îndreptățește să recomand tuturor autorilor și editurilor să apeleze cu încredere la serviciile de promovare oferite de Booknation.ro »Nelu Sorin Stanu - autorul cărții Diamantul din Șatră.

«Munca autorului nu se termină în momentul publicării unei cărţi.Dintr-o anumită perspectivă, abia începe; promovarea unui scriitor debutant poate fi un proces anevoios şi de lungă durată. Apelând la serviciile booknation.ro lucrurile se simplifică, ai alături o echipă caracterizată prin seriozitate, profesionalism şi eficienţă. Privind beneficiile campaniei, pot spune că preţurile pachetelor de promovare sunt foarte competitive.Mulţumesc booknation.ro ! Ne vom reîntâlni, cu siguranţă, pentru promovarea viitoarelor cărţi pe care le voi publica.»Nic Dobre autorul cărții - Căldura ghețarilor

«Booknation, oameni de suflet pentru suflet! Oameni care iubesc scriitorii romani și care știu să îi promoveze. Recenzii care te încântă, obiective, sugestive și atractive. Recomand cu mult drag Booknation!»Nicoleta Tudor autoarea trilogiei - Cercurile Mistice

« Când am decis să aleg echipa Booknation.ro pentru promovarea cărții mele de debut, "Inspiră adânc! Expiră!", am fost convins că am făcut alegerea cea mai bună. Cu Ema de la Booknation am avut bucuria de a împărtăși lansarea cărții la Cluj și încă o dată m-a convins de profesionalismul și energia extraordinară. Cu siguranță la următoarea carte, continuarea la "Inspiră adânc! Expiră!", voi apela la aceeași echipă Booknation.ro. Mulțumesc!»Ciprian Albu autorul cărții "Inspiră adânc! Expiră!"
« BookNation este un vehicul de promovare a cărților de care chiar era nevoie în România, pentru că, fiind conectat la toate facilitățile din era internetului de mare viteză și a rețelelor sociale, oferă prompt vizibilitate autorilor debutanți și cărților nou apărute. Dar nu numai lor!» - Dinu Petrescu
« Multumesc frumos pentru colaborare in promovare. Satisfacut pe deplin de campanie. Recomand cu toata caldura si increderea » - Liviu Galasi
AUTORI PE CARE I-AM PROMOVAT PÂNĂ ÎN PREZENT: 130

CARE SUNT PAȘII PENTRU A ÎNCEPE PROMOVAREA?

1. Alegi pachetul de promovare pe care îl dorești

2. Plasezi comanda pe site (un scurt formular)

3. Te contactăm prin email sau telefonic (după cum alegi)

4. Semnăm contractul și îți trimite factura aferentă pachetului ales

5. Dăm drumul la promovare în maxim 48h 🙂

Alte informații legate de felul în care îți vom promova cartea

Colega noastră Emanuela va fi alături de tine pe tot parcursul timpului în care facem promovarea. După plasarea comenzii te va contacta și te va îndruma mai departe, primul pas fiind semnarea unui contract de colaborare conform opțiunii tale. Pentru realizarea unei recenzii, vom avea nevoie de un exemplar al cărții. Tematica concursului de promovare a cărții o vom putea stabili împreună - acesta putându-se desfășura atât pe pagina de Facebook Booknation.ro, cât și pe site-ul Booknation.ro, iar premiul constă într-un exemplar al cărții cu autograf (ca să facem câștigătorul și mai fericit 🙂 ). Biografia/prezentarea autorului va fi realizată de către echipa Booknation.ro folosind datele puse la dispoziție de către autor.

COMANDĂ ACUM

AI ÎNTREBĂRI?

Colega noastră Emanuela abia așteaptă să îți răspundă la ele.

Îi poți scrie folosind formularul de contact sau o poți contacta telefonic/email.

Tel: 0770.236.116 sau email: emanuela@booknation.ro

Booknation.ro este reprezentat legal prin Elite Digital Marketing SRL Nr. înregistrare: J2/1642/05.09.2017 CUI: 38182406 Telefon: 0770.236.116