Recenzie „Stele întunecate -Tărâmul de dincolo”- de Eliza Mazilu

Titlu: Stele întunecate -tărâmul De Dincolo-
Autor: Eliza Mazilu
An apariție : 2016
Editura: Libris Editorial
Nr. Pagini: 374
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 15.09.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI STELE ÎNTUNECATE -TĂRÂMUL DE DINCOLO- PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Când cineva iți bate la ușa minți, uită-te pe vizor. Poate așa vei înțelege că odată deschisă ușa, vei cădea în abisul durerii și a neputinței. Privește cu atenție în jurul tău, nimic nu e bun, nimic nu e rău, totul e combinat, contopit, închegat.
( © Denisa Alina)

Stele întunecate -Tărâmul de dincolo- de Eliza Mazilu este și va rămâne una din cărțile mele preferate. Din cauza ei, eu îl iubesc pe Lucifer, iubesc stăpânul infernului pentru latura sa malefică, dar și pentru că în adâncul inimii sale știe să iubească, știe să simtă, știe să privească iubirea.

Iar adolescenta Jocelyn îi răpește răutatea, poate doar și pentru o clipă, reușind astfel ceva ce nimeni nu a reușit vreodată: il îmblânzește pe regele Iadului.
Am citit cartea fără să respir și când am ajuns la final am zis un mare și răspicat “De ce?”. Cum se poate sfârși așa? I-am promis autoarei că o voi bântui dacă nu continuă cartea❤, ehh am și eu puterile mele😂.

Jocelyn Dawn este o adolescentă de 17 ani pe care toți o consideră nebună, orfană și fără niciun sprijin și ajutor în viață, aceasta se confruntă cu o problemă serioasă: Aude voci ( O, dar ce mai voce sexy și rea!😈).

Invadată de multitudinea de coșmaruri ce par tot mai reale pe zi ce trece, Jocelyn visează moartea, o vede și o simte, iar atunci când vocea misterioasă și sexy din spatele minții sale o împinge să facă lucruri necurata, cu scopul de a o avea de partea  sa, Jocelyn găsește puterea de a se opune dorinței, însă oare va reuși?

” Fuga nu te va scăpa de adevăr…”

Pe zi ce trece magia care curgea prin ea creștea, iar atunci când se enervează poate să rănească persoane, deși nu-şi dorește acest lucru. Poate controla toate elementele, ea este arma de care au nevoie Iadul și Raiul pentru a câștiga războiul, însă cine o va avea?

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Eliza Mazilu .

“…Nu trebuie să plângi pentru că ești diferită, ar trebui să fii fericită că nu ești precum restul. Lucrurile obișnuite nu sunt pentru tine, credeam că știi deja asta.”

Gabriel colegul ei de cameră, dar și un înger al naibii de frumos, frate cu Lucifer,  încearcă să o protejeze, însă eșuează lamentabil. Acesta îi “răpește” coșmarurile și o ține cât mai departe de demonii ce tânjesc după ea, chiar și profesorul de religie,-îngerul luptător-, o antrenează,  pentru a știi cum să-și controleze magia, însă ea e profeția. Ea e dispută dintre Rai și Iad, iar atunci când apare Lucifer în peisaj totul se schimbă.

“Îngerii mor, căzuți în mare
De oameni uciși cu nepăsare
Îngerii mor, tăcuți și reci
Se văd în ochii lor cuvinte seci
Și ruga a pierit când îngeri nu sunt…”

Lucifer ( personajul principal pe care îl ador), stăpânul infernului, vocea sexy ce își dorește să o controleze pe Jocelyn, însă nu reușește, o aduce pe aceasta în lumea sa. Infernul îi va fi casa, iar el stăpân.

“Eu sunt un vechi, un vechi dușman. Sunt unul dintre cele mai frumoase vise ale tale, dar și unul dintre cele mai urâte coșmaruri. Sunt tot ceea ce îți vei dori vreodată, tot ceea ce vei urî vreodată”.

Însă Lucifer nu intuiește că se va îndrăgosti de ea, iar Jocelyn nu e atât de proastă încât să creadă așa ceva.
Atunci când îl prostește pe Lucifer cu un pact, aceasta deja începe să simtă ceva pentru el. Vede lumina din ochii săi, un înger căzut din Rai, transformat într-un  demon care încearcă să iubească. Oare vor putea fi împreună? Cine va câștiga războiul?

“Demonii sunt peste tot…Stau ascunși în întuneric unde pândesc. Gata de atac. Pregătiți să nimicească orice. Dar există lucruri mai teribile decât acei demoni. Există Diavolul, iar el este nemilos.”

Recomand această carte pentru subiectul interesant, amplu și minunat. Pentru Lucifer și Jocelyn, două firi total diferite, dar în același timp atât de asemănătoare. O lectură extraordinară.

ACUM GĂSEȘTI STELE ÎNTUNECATE -TĂRÂMUL DE DINCOLO- PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Il ador pe Lucifer, o ador pe Jocelyn, ador această carte și o recomand cu mare drag. Merită descoperită! Lectură plăcută!

Aspecte Negative:

Vreau continuare! Nu mă poate lăsa așa, ăla nu poate fi sfârșitul😢 Deci Eliza pregătește, vin după tine!😂 Lucifer și Jocelyn vor avea o continuare.❤

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.