Dacă îți vine să plângi, să spargi lucruri, să nu mă mai vezi… Spune-mi.
Dragostea mistuieşte sufletele, dar trădarea stinge flăcările iubirii. Prea tartiv pentru a fi salvate și recuperate.
Să alegi să trădezi pe cine, înseamnă să lași  amprenta pe sufletul celuilalt, dar nu-ți pasă, așa-i? Mergi mai departe indiferent de consecințe, în definitiv cine te poate opri?  Acum te caut din nou cu privirea și nu ești. Caut aceea imagine cu tine pe care mă făceai să zâmbesc, să trăiesc, să plutesc înconjurată de iubire, însă tot ceea ce găsesc este imaginea ta cu ea, părăsindu-mă și alegând un alt drum, un drum ce nu mă include și pe mine, decât pe amintirea mea. 😔
( © Denisa Alina)

Am terminat acest volum pe care l-am citit pe răsuflate, din nou susțin și rescriu că Marina Neagu a avut deosebita inspirație de a publica Te văd și restul cărților ei. Sunt minunate, mai ales copertele cărților de la editura Quantum. Excepționale! Felicitări celor care se ocupă de ele. Le ador!❤

În acest volum am surprins esența acestei cărți, pe care Marina ne-a oferit-o din toată inima. Am descoperit trădări, întorsături de situație, gelozi, aplanarea unor conflicte, determinarea persoanjelor de a continua să trăiască, deși nu mai aveau motive să o facă.

După ce întâlnești dulceața dragostei, după ce întâlnești parfumul ei îmbătător ce te transformă în sclavul ei, automat vei întâlni și otrava trădării, tristețea alegerilor sale, dar și sentimentul de dezamăgire care te îmbrățișează.

După ce Sara simte în sfârșit că aparține unui loc sau mai bine zis unei persoane, aceasta este trădată de către Markus. O folosește pentru a o readuce pe Sarula, folosindu-se de ea în moduri meschine doar pentru a-şi atinge scopurile murdare.

Chiar și după ce a tradat-o, Sara simte, încă ranchiuna eliberării și prostiei pe care a făcut-o fără să știe. Ea vede adevărul pe care alții îl modelează și îl oferă ei, într-o altă formă decât cea inițială.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Marina Neagu.

Moartea nu e prietenă cu nimeni, nu stă la o cafea și nici nu așteaptă să vii să o îmbrățișezi, iar atunci când Markus a ales să o elibereze pe Sarula, odată cu ea a eliberat și o latură nouă a Sarei, una mai puternică și periculoasă.

Pe parcursul cărții m-am reîntâlni cu personaje pe care le-am îndrăgit. Luci și fratele său geamăn, Damian au rămas la fel de nebuni, însă acum au devenit și mai rezervați în ceea ce o privește pe Sara. Aceasta încă are coșmaruri ce o smulg din realitate și o transpun într-un mediu ce o seacă de putere.
Luci se îndrăgostește de Cesca, iar Damian încă tânjește după Sara.

După ce e răpită de două ori,  apare un personaj nou și misterios( Hypa) ce îi oferă Sarei, vise deșarte, dorințe spulberate și minciuni camuflate în adevăr.

Sara chiar crede că Markus a tradat-o? Pe cine iubește cu adevărat acesta și de ce a ales să facă așa ceva?

Recomand acest volum pentru că e prea bun și când un lucru e prea bun, atunci tot ce-mi rămâne de făcut e să-l promovez. Protagoniștii încăpățânați care sunt  fost puși la încercări grele și pe care le trece cu brio, au oferit acestui volum notă maximă.❤

Titlu: Te Văd
Autor: Marina Neagu
An apariție : 2017
Editura: QUANTUM PUBLISHERS
Nr. Pagini: 211
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 15.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Îmi place tot romanul, deși mi-ar fi plăcut mai multa interacțiune între protagoniști.

Aspecte Negative:

Nu am găsit niciun punct slab, dar as fi vrut să fie mai gros romanul🙈 Lectură plăcută!!❤🙈❤

Denisa Alina
Autor: Denisa Alina
❝ Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤ ❞
Redactor de 1018 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Denisa Alina