TOP 5 CARTI CITITE IN PRIMA JUMATATE ana maria niculescu

La începutul fiecărui an îmi stabilesc cu ajutorul site-ului Goodreads.com numărul de cărți pe care aș vrea să-l citesc pe parcursul anului respectiv. Deși mi-am propus să citesc 75 de cărți în acest an, până acum am reușit să bifez doar 18, dar până la sfârșit mai am timp.

Am hotărât ca din aceste cărți să fac un top cinci cu cele mai frumoase volume din cele 18 pe care vi le-aș recomanda și vouă.

5. Nopți în Rodanthe de Nicholas Sparks

Un roman care demonstrează că dragostea poate să apară la orice vârstă și că poate salva o persoană din criză. Ca de fiecare dată, Nicholas Sparks reușeste să descrie mediul în care se desfășoară acțiunea, personajele în esența lor, dar și modul în care se stabilesc legăturile dintre ele. Emoțiile cititorului apar de la începutul cărții și până la sfârșitul ei. (Comandă cartea)

4. Sub aceeași stea de John Green

Povestea celor două personaje principale este interesantă și emoționantă. John Green prezintă o situație reală, dar care nu apare în mod obișnuit ca subiectul unei cărți. Dacă spuneam că „Nopți în Rodanthe” ne învață că dragostea apare la orice vârstă, „Sub aceeași stea” ne arată că iubirea nu ține cont de boală, iar oamenii ar trebui să se gândească la sufletul unei persoane, nu la alte criterii. (Comandă cartea)

3. Cel pe care ți-l dorești de Jill Mansell

Dacă te gândești că trebuie să fugi după dragoste în alt colț de lume, să știi că nu e adevărat. Carmen află asta în acest roman, la fel și Nancy, două prietene bune care locuiesc împreună după suferințele în dragoste prin care au trecut. (Comandă cartea)

2. Atracția de Sylvia Day

Romanul face parte dintr-o serie- Crossfire- și prezintă povestea Evei și a lui Gideon. Cei doi au o dragoste plină de pasiune, dar și de probleme, fiind chinuiți de trecut. În ciuda a tot ce se întâmplă rămân împreună, neputând să stea separați mult timp unul de celălalt. (Comandă cartea)

1. Ce-aș fi eu fără tine? de Guillaume Musso

O carte cu de toate. Dragoste, suspans, pasiune pentru artă. Această carte se află pe primul loc în top deoarece am fost foarte captivată de ea, nu am putut să o las jos din mână până nu am terminat-o. Final cu tot neașteptat, dar și evenimente care iau o turnură ciudată pe tot parcursul cărții. Acest roman demonstrează faptul că lumea e mică prin legătura care se stabilește între personaje.(Comandă cartea)