Recenzie „Urlet în tăcere” de Marina Neagu

de | sept. 15, 2017 | Fantezie, Literatură Contemporană, Literatura Română, Mister, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA URLET ÎN TĂCERE ARE REDUCERE PE:

Atunci când îți încredințezi inima unui străin, ar trebui să te gândești de două ori înainte să decizi să-ți răpești fericirea, de unul singur. O inimă odată oprită, nu va mai putea bate vreodată. Ritmul ei alert se va opri, cântându-ți pentru ultima dată pe „notele” ei muzicale, -numele tău-, un nume care va vibra în intensitate pentru eternitate….
(© Denisa Alina)

Urlet în tăcere de Marina Neagu, reprezintă simfonia durerii, dar și al frumuseți. Un roman care se transformă pe parcurs într-o închisoare străveche, unde tu ești prins în ea fără să ai o cale de ieșire, nu ai scăpare doar dacă parcurgi paginile ei până vei ajunge la final, iar acolo în loc să te simți eliberat, vei plânge din cauza că s-a terminat.

O aventură mereu începe cu o zi extraordinară la Mall, unde două prietene merg să se distreze, să flirteze, să descopere și să trăiască viața la cote maxime.

Dacă îți place recenzia cărții URLET ÎN TĂCERE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Marina Neagu

Așa au făcut și două fete, Sara și cea mai bună prietenă a sa, au zărit un bărbat dur și sexy pe care Sara îl consideră ușor delicat, însă atunci când frumosul străin o avertizează să nu meargă acasă, deoarece ceva grav se va întâmpla, aceasta ignoră avertizarea. Iar durerea se abate asupra ei.

În aceea seară,  destinul Sarei s-a schimbat pentru totdeauna.  Părinții săi au fost uciși, iar ea condamnată pentru 5 ani într-un centru de psihiatrie. Acest eveniment a marcat-o, lăsând-o cu o mare cicatrice în suflet.

Coșmarurile se avânt asupra ei cu bestialitate, se amplifică durerea, iar senzația de sufocare nu încetează să apară. Acestea devin tot mai ciudate pe zi ce trece, visează că este în corpul unui femei (Marea Preoteasă a dacilor), iar un dușman( un roman) o face să simtă tot ceea ce nu a simțiți vreodată. Confuzia și starea reală pe care visul îi oferă Sarei, o face să devină conștientă că ceva se întâmplă.

Însă după ce părăsește clinica, acesta își începe din nou viața la care visa. Merge din nou la facultate, unde întâlnește prieteni noi, dar și ispite. Unul dintre ei e protectorul ei ( cel care îi supraveghează visele) pe numele său Damian, acesta încercă, dar fără reușite să îl iubească. Adevăratul pericol e Markus, cel ce o pândește de foarte mult timp, dar și cel care o face pe Sara să simtă dragostea, dar odată cu ea și dezamăgirea.

Am devenit martora unor scene emoționale, paranormalul se îmbină perfect cu romantismul, forțele răului pun stăpânire pe situație, terorizând-o pe Sara prin vise, spulgându-i și ultimul strop de putere pe care îl mai are.

Așa că nu existați să achiziționați și să descoperiți acest volum. EU abia aștept să-l citesc pe următorul. Oare Markus e băiatul rău din aceasta ecuație? Oare Sara va fi nefericită toată viața ei?

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA URLET ÎN TĂCERE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Urlet în Tăcere
Autor: Marina Neagu
An apariție : 2016
Editura: QUANTUM PUBLISHERS
Nr. Pagini: 238
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1012

Alte recenzii de la Marina Neagu:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1931 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 1 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments