Recenzie „Urlet în tăcere” de Marina Neagu

by | Sep 15, 2017 | Fantezie, Literatură Contemporană, Literatura Română, Mister, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA URLET ÎN TĂCERE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Atunci când îți încredințezi inima unui străin, ar trebui să te gândești de două ori înainte să decizi să-ți răpești fericirea, de unul singur. O inimă odată oprită, nu va mai putea bate vreodată. Ritmul ei alert se va opri, cântându-ți pentru ultima dată pe “notele” ei muzicale, -numele tău-, un nume care va vibra în intensitate pentru eternitate….
(© Denisa Alina)

Urlet în tăcere de Marina Neagu, reprezintă simfonia durerii, dar și al frumuseți. Un roman care se transformă pe parcurs într-o închisoare străveche, unde tu ești prins în ea fără să ai o cale de ieșire, nu ai scăpare doar dacă parcurgi paginile ei până vei ajunge la final, iar acolo în loc să te simți eliberat, vei plânge din cauza că s-a terminat.

O aventură mereu începe cu o zi extraordinară la Mall, unde două prietene merg să se distreze, să flirteze, să descopere și să trăiască viața la cote maxime.

Așa au făcut și două fete, Sara și cea mai bună prietenă a sa, au zărit un bărbat dur și sexy pe care Sara îl consideră ușor delicat, însă atunci când frumosul străin o avertizează să nu meargă acasă, deoarece ceva grav se va întâmpla, aceasta ignoră avertizarea. Iar durerea se abate asupra ei.

În aceea seară,  destinul Sarei s-a schimbat pentru totdeauna.  Părinții săi au fost uciși, iar ea condamnată pentru 5 ani într-un centru de psihiatrie. Acest eveniment a marcat-o, lăsând-o cu o mare cicatrice în suflet.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Marina Neagu

Coșmarurile se avânt asupra ei cu bestialitate, se amplifică durerea, iar senzația de sufocare nu încetează să apară. Acestea devin tot mai ciudate pe zi ce trece, visează că este în corpul unui femei (Marea Preoteasă a dacilor), iar un dușman( un roman) o face să simtă tot ceea ce nu a simțiți vreodată. Confuzia și starea reală pe care visul îi oferă Sarei, o face să devină conștientă că ceva se întâmplă.

Însă după ce părăsește clinica, acesta își începe din nou viața la care visa. Merge din nou la facultate, unde întâlnește prieteni noi, dar și ispite. Unul dintre ei e protectorul ei ( cel care îi supraveghează visele) pe numele său Damian, acesta încercă, dar fără reușite să îl iubească. Adevăratul pericol e Markus, cel ce o pândește de foarte mult timp, dar și cel care o face pe Sara să simtă dragostea, dar odată cu ea și dezamăgirea.

Am devenit martora unor scene emoționale, paranormalul se îmbină perfect cu romantismul, forțele răului pun stăpânire pe situație, terorizând-o pe Sara prin vise, spulgându-i și ultimul strop de putere pe care îl mai are.

Așa că nu existați să achiziționați și să descoperiți acest volum. EU abia aștept să-l citesc pe următorul. Oare Markus e băiatul rău din aceasta ecuație? Oare Sara va fi nefericită toată viața ei?

🔥 CARTEA URLET ÎN TĂCERE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Urlet în Tăcere
Autor: Marina Neagu
An apariție : 2016
Editura: QUANTUM PUBLISHERS
Nr. Pagini: 238
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 15.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Mi-a plăcut de Markus, însă la final voiam să-l ucid și să-i iau inima, iar trupul să-l îngrop undeva unde nimeni nu-l va găsi. Prin urmare vă propun să descoperiți această carte minunată.♥

Aspecte Negative:

Mi-ar fi plăcut ca visele ei să fie evidențiate, ar fi fost mult mai ușor de observat, dar și așa oricum cartea e extrem de bine proporționată. Lectură plăcută!❤

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1153 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 29 din 146 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments