Pentru că Halloweenul e aproape, am întocmit un wishlist cu lucrurile după care m-am topit săptâmânile astea. Asta așa, ca să îmi aduc aminte și să mă imbolnăvesc de drag de ele. Dacă și tu ai suspinat vreodată după o carte în librărie, ori ai tânjit după un nou bookbag, te uiți cu jind la agenda aia cool sau îți sclipesc ochii de fericire când găsești un semn de carte cu un citat din autorul tău preferat, e destul de clar atunci, ai stofă de goodreader.

Dovleac Harry Potter

wishlist de halloween

Cred că seria Harry Potter a autoarei J.K. Rowling nu se va demoda niciodată, iar personajele din cărțile sale vor fi mereu o sursă de inspirație, mai ales în perioada Halloweenului.

Una dintre ideile simpatice pe care le-am găsit pe internet este chiar acest dovleac. Probabil e lesne de ghicit la ce erou face referire. Așadar, dacă ești priceput în arta handmade, poți încerca asta acasă.

 

Cărți cu fantome

wishlist de halloween

Dacă ești adeptul cărților horror, probabil că îți va plăcea să ai un volum cu fantome…la propriu. Fie că ții cartea drept de decor pentru noaptea de Holloween, fie că o pui la colecția din bibliotecă, va fi cu siguranță un roman care care te va speria pe neașteptate.

Petrecerea de Halloween

Un goodreader trebuie să știe să dea o petrecere, fie ea cu temă bookish, ori ba. Pentru o seară de groază ca la carte (get it?) recomand volumul celebrei Agatha Christie- Petrecerea de Halloween. Spor la inspirație îți doresc.

Agenda Alice in Wonderland

Ce poate fi mai simpatic decât să îți notezi în noapte de Halloween câteva povestioare chiar într-o agendă cu personajele celebre din Alice in Wonderland? Iar  ilustrația de pe copertă îți va provoca imaginația cu siguranță.

Desene animate de Halloween

În noaptea de Halloween trebuie neapărat să vezi filme horror. Face parte din tradiție. Însă, dacă ți-e prea frică, ori pur și simplu ecranizările nu sunt pe placul tău, o animație poate fi o algere mult mai bună. Îți sugerez să începi cu frumoasa și interesanta poveste a lui Coraline.

Așadar, acesta este wishlistul meu de Halloween, din care sper să te inspiri pentru nopțile tematice de la sfârșitul lui octombrie. Bo-hoo-hoo!