Recenzie “Aleasa” de Kiera Cass

Titlu: Aleasa
Autor: Kiera Cass
An apariție : 2014
Editura: Leda
Nr. Pagini: 351
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Maria Vulpe
Publicată la 16.08.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie “Aleasa” de Kiera Cass
Acordă o notă

Jocul se răstrânge, iar în competiție nu mai rămân decât 4 fete care să concureze pentru inima lui Maxon.

Tensiunile se amplifică, iar Maxon încearcă să facă o alegere cât mai bună atât pentru viitorul său , cât și pentru cel al țării.

În acest timp, America devine în sfârșit sigură pe sentimentele sale, dar relația ei cu Maxon este plină de suișuri și coborâșuri.

dar adevărul e că …eşti numai tu. Poate că nu am căutat cu adevărat, poate că fetele din Alegere nu sunt potrivite pentru mine. Nu are importanţă . Ştiu doar că pe tine te vreau.

Sentimentele nu sunt dezvăluite în măsură de intensitatea lor, orgoliile sunt puternice. Cine va câștiga lupta în acest caz, rațiunea sau simțirea?

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Kiera Cass.

Şi în această carte  sunt prezente atacurile venite din partea rebelilor , doar că acum se agravează, atentându-se și la viețile celor din popor.

Marea Alegere se apropie cu pași repezi , iar întâmplările din timpul evenimentului sunt de natura să șocheze întreaga lume.

Cred că am descoperit canionul pentru care trebuie să sar şi sper că mă vei aştepta pe cealaltă parte.

Vor reuşi într-un final cei doi să îşi creeze finalul fericit, sau vor lăsa ca minciunile trecutului să îi despartă pentru totdeauna?

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Article Tags

POST A COMMENT.