Recenzie “Elita” de Kiera Cass

by | Aug 13, 2017 | Beletristică, Ficțiune, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA ELITA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

În “Elita”, cea de-a doua parte din seria “Alegerea” se continuă povestea primei părți, doar că acum din 35 de fete, mai rămân doar 6.

Fiecare moment petrecut în prezența lui Maxon fac ca sentimentele Americăi să înflorească tot mai tare. Cu toate acestea, în momentele în care se află cu Aspen , vechile sentimente revin, povestea lor fiind una mult mai simplă, iar ea ştiind ca el îi va fi mereu alături, indiferent de ce decizie ar lua.

– Nu vorbesc despre palat, Maxon. Nu-mi pasă câtuşi de puţin de hainele mele, de patul meu, ori, mă crezi sau nu de mâncare.(…) E vorba de tine, am spus.Nu vreau să te părăsesc pe tine.

Anumite întâmplări o fac pe America să își sporească îndoielile, cu privire la dorința de a deveni prințesă și de a lua totodată și îndatoririle acestui titlu.

Totodată, prezența celorlalte fete din Elită și interacțiunea acestora cu Maxon , o fac pe America să aibă şi  mai multe dubii.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Kiera Cass

– Nu-ţi  cer să-mi spui că mă iubeşti. Nu-ţi cer să decizi aşa dintr-odată, că vrei să fii prinţesă. Dar trebuie să ştiu dacă-ţi doreşti, măcar sa fii aici.

În timp ce ea încă se mai gândește la ceea ce își dorește, celelalte fete sunt sigure pe ele și acționează în conformitate cu asta.

Lucrurile încep să se complice între fete și prinț, mai ales ca atacurile venite din partea opozanților monarhiei, a rebelilor,  se amplifică.

Ce se va întampla cu America, Maxon, Aspen sau cu toate celelalte personaje veţi afla în ultima parte a trilogiei, unde se va desemna şi râvnitul nume al alesei.

🔥 CARTEA ELITA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Elita
Autor: Kiera Cass
An apariție : 2015
Editura: LEDA
Nr. Pagini: 351
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 13.08.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Turnul zorilor” de Sarah J. Maas

Recenzie “Turnul zorilor” de Sarah J. Maas

Dacă un cititor spune că nu a auzit de Sarah J. Maas, a terminat orice discuție cu mine. Cred că această autoare este de referință pentru YA și poveștile de dragoste cu un twist de fantasy, fiind extrem de pricepută în creionarea unei intrigi spectaculoase cu...

Recenzie “Blue Lily, Lily Blue” de Maggie Stiefvater

Recenzie “Blue Lily, Lily Blue” de Maggie Stiefvater

Prietenia mea cu Maggie Stiefvater este veche și am apreciat-o întotdeauna. M-a fermecat cu seria "Lupii din Mercy Falls" pentru că am avut o perioadă destul de lungă în care devoram tot ce mi se părea că are legătură cu "Twilight". 🙂 Are un stil foarte lin, care te...

Recenzie “În ritmul inimii” de Mark Burnell

Recenzie “În ritmul inimii” de Mark Burnell

De multe ori aleg cărțile la pură întâmplare. Nu sunt adepta "aleg cartea după copertă" pentru că mi se pare o legătură greșită făcută între conținut și design, însă uneori mai cedez și spun că merge și așa. La fel am făcut și cu această carte și m-a convins faptul că...

Maria Vulpe este redactor Booknation.ro de 1224 zile și a scris până acum 24 articole. Se află pe poziția 38 din 146 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria Vulpe aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments