🔥 CARTEA PRINȚESA DE HÂRTIE #1 ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Viața mea e a mea. Eu o trăiesc. Eu o controlez.

 Sunt sigură că și tu te regăsești în aceste cuvinte, nu e așa? Stăpânul propriului destin, căpitanul vasului spre împlinirea visului ce îți însoțește fiecare minut al vieții…Total de acord, căci, până și eu am ajuns să devin cumva dependentă de această expresie. Doar că, cu timpul, am înțeles că viața nu este o simplă relație între tine…și tine. Din contră! Viața este o ecuație plină de necunoscute, care pot fi atât de diferite încât nici nu știu dacă ar putea exista criterii de clasificare precise.

 Simți că totul este sub control sau cel puțin ai această impresie, dar, dintr-o dată, apare acel element perturbator care îți schimbă total parcursul existențial, indiferent cât te-ai încăpățâna să crezi că totul în jurul tău este doar despre tine!

 Așa se întâmplă și în cazul Ellei Harper, protagonista romanului Prințesa de hârtie de Erin Watt, o tânără aflată în perioada adolescenței care se vede silită de circumstanțele apărute ca urmare a morții mamei ei să preia frâiele propriei existențe. Ce-i drept, modul în care alege să o facă, acela de dansatoare într-un club, nu este chiar cea mai bună soluție pentru ea, dar îi oferă certitudinea unui plus financiar.

 Cum elementul perturbator ține morțiș să apară, indiferent cât l-am ignora, în acest caz el se prezintă sub forma tutorelui legal al protagonistei, pe numele său Callum Royal, un om cu foarte mulți bani și cel care a fost cel mai bun prieten al tatălui Ellei, tată, pe care, evident, aceasta nu a apucat să îl și cunoască. De ce? Ei, asta descoperi tu în carte 🙂

 Cu toate că Ella nu este de acord în a intra pe teritoriul familiei Royal, se vede nevoită să accepte în cele din urmă noua poziție: o nouă casă, un nou liceu, oameni noi și…probleme noi!

 Oh, da! Probleme care încep de la cei 5 copii, toți băieți, ai lui Callum, care o văd pe Ella ca pe o intrusă ce le amenință echilibrul, banii, viața, reputația…cam tot, văduva tatălui ei care nu concepe să mai existe o altă moștenitoare și tot felul de colegi care au intenții ascunse.

 Dintre cei cinci copii ai lui Callum, cel care are un statut mai special în carte este Reed, pe care vei ajunge treptat să îl iubești, să îl urăști, să îl înțelegi, să îl urăști din nou…

 Personajele au o psihologie aparte, iar zidul de adolescentă independentă al Ellei se poate dărâma oricând din cauza unuia dintre băieți. Sau oare se vor dărâma alte ziduri? Intrigi, conflicte, sentimente, replici acide, toate formează un uragan gata să distrugă tot ce e în jur…Oare ce rămâne de făcut în această situație?

Îmi țin lacrimile sub control, fiindcă plânsul nu mă va scoate din coșmarul ăsta. Doar punând un picior în fața celuilalt voi reuși.

 

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Erin Watt.

 

 

 

 

 

 

 

🔥 CARTEA PRINȚESA DE HÂRTIE #1 ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Prințesa De Hârtie #1
Autor: Erin Watt
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 391
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 5.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 988 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra