Recenzie: ”Moștenitorul decăzut” de Erin Watt

by | Feb 2, 2020 | Dragoste, Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA MOȘTENITORUL DECĂZUT PE Cartepedia

   ”Moștenitorul decăzut” îi aduce în prim-plan pe membrii familiei Royal. Reed este placat la facultate, Callum mai mereu absent, Ella și Val nedespărțite, gemenii ocupați, Gid își face apariția destul de rar. Easton, pe de alta parta, devine centrul actiunii.

Încă de la început ne sunt prezentate acțiunile imature ale băiatului care iubește pericolul, înfățișându-l în sala de curs cu mâinile sub fusta profesoarei. După cum bine îl știm, firea amuzantă, ușor imatură și dornică de distractie îl caracterizează pe băiatul popular din liceul Astor.

Din păcate, sub toată această mască a normalității, traumele suferite în perioada copilăriei și-au pus accentul pe dezvoltarea sa. Preferă să se ascundă în spatele ironiilor, ținându-i pe toți departe de întunericul ce-l mistuie pe interior.

Hartley, fata care face tot posibilul să treacă neobservată de privirile adolescenților, se află la momentul inoportul, dând cu ochii de Eaton cand își face de cap cu profesoara. Tânăra îi trezește un sentiment de curiozitate băiatului care se simte atras din clipa în care a văzut-o. Încearcă să o cunoască, să-i descopere trecutul, dar și aceasta vine la pachet cu secretele familiei sale.

Cei doi adolescenți petrec timpul împreună, formând o prietenie stabilă, în ciuda aparențelor de ”băiat rău” și ”fată indisponibilă”. Pe măsură ce se cunosc, ambii își confesează durerile avute; dureri ce se credeau vindecate.

Fata duce povara adevărului pe care nu îl poate exprima, iar Easton este legat de propria condamnare odată cu moartea mamei sale; situație de care se consideră răspunzător.

Se spune că dependența ucide, iar băiatul cunoaște mult prea bine înțelesul cuvintelor. Medicamentele au fost primele lui vicii care i-au adus mama în pragul morții, apoi au continuat alcoolul și drogurile.

Deși, în exterior, cei doi par vindecați, nimeni nu le poate vedea suferințele adânc îngropate. Însă, situația se schimbă când ei se privesc, citindu-se unul pe celălalt, până când adevărul iese la iveală.

Față de celelalte trei volume, în care eroticul a fost în centru, ”Moștenitorul decăzut” ne arată o abordare diferită din partea celor două autoare care se semnează sub pseudonimul de Erin Watt.

Recomand cu încredere acest volum.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA MOȘTENITORUL DECĂZUT PE Cartepedia

Titlu: Moștenitorul Decăzut
Autor: Erin Watt
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 342
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 2.02.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

E adevărat că o carte nu se judecă niciodată după copertă, dar o copertă deosebită poate constitui un avantaj și poate atrage ca un magnet, iar în cazul acestei cărți este foarte reușită. Un mare plus sunt și desenele din carte și începuturile de capitol: desenul...

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu este un roman minunat, unicitatea fiind cuvântul cheie care îl poate defini. Chiar dacă este introdus în colecția ”Romane de dragoste”, ”Fereastră spre mâine” evidențiază lumea satului românesc la sfârșitul secolului douăzeci....

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Nu am agreat foarte mult genul "dark romance" și de multe ori l-am ocolit. Atunci când mi-am făcut curaj să citesc "Corupt", mi-am dat seama că am pierdut niște senzații țări... de senzație. 🙂 Am citit cartea acum 2 ani și am așteptat cu sufletul la gură ca o editură...

Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 722 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 14 din 149 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments