Rezumat Opere XI Richard al II-lea, Henric al IV-lea - William Shakespeare

În anul tetracentenarului mondial Shakespeare (comemorarea a patru sute de ani de la moartea Marelui Will), Editura Tracus Arte publică primele trei titluri din ciclul de piese istorice denumite de specialiști „a doua tetralogie istorică", respectiv Richard al II-lea și Henric al IV-lea.
Citește tot rezumatul cărții Opere XI Richard al II-lea, Henric al IV-lea... Volumul reunește, așadar, o selecție de titluri remarcabile, situate la vârful creației dramatice shakespeariene, piesa-poem Richard al II-lea, strălucită prin limbajul ei metaforic, profunzimea analizei psihologice, filosofice, morale și politice, și cele două piese în care Shakespeare a explorat că nimeni altul raporturile dintre putere și opoziție, descinzând totodată în lumea interlopă londoneză, populată de „neimitatul și inimitabilul Falstaff", companionul fascinantului prinț moștenitor (Hal), care ulterior se va reinventa în ipostaza de monarh înțelept și erou. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Opere XI Richard al II-lea, Henric al IV-lea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Opere XI Richard al II-lea, Henric al IV-lea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ