Rezumat Romeo si Julieta - William Shakespeare

    Colecția CLUB JUNIOR transformă povesti cunoscute în cărți al căror text este ușor de citit. Cărțile sunt adaptate pe trei niveluri (începători, avansați, experimentați) și abordează o multitudine de subiecte, în concordanță cu interesul și abilitățile fiecărui segment de cititori.
Citește tot rezumatul cărții Romeo si Julieta...       Romeo și Julieta. Bazat pe o piesă de teatru scrisă de William Shakespeare. Repovestită de Anna Claybourne și ilustrată de Jana Costă. Nivel - EXPERIMENTAȚI.     Romeo și Julieta se iubesc... dar cei din familiile lor sunt dușmani de moarte, Petrecându-se în Verona Evului Mediu, oraș al duelurilor cu sabia, al secretelor și al poțiunilor vrăjite, povestea lor tragică de dragoste se îndreaptă spre un final disperat.     CUPRINS: Capitolul 1. Familia Capulet și familia Montague • Capitolul 2. Prima iubire • Capitolul 3. O nuntă secretă • Capitolul 4. Evadarea la Mantua • Capitolul 5. Poțiunea vrăjită • Capitolul 6. Romeo se întoarce  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Romeo si Julieta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Romeo si Julieta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Romeo si Julieta scrisă de William Shakespeare. Romeo si Julieta a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Romeo si Julieta este editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE aici. Cartea Romeo si Julieta face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 64 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Romeo si Julieta și, de asemenea, sperăm că autorul William Shakespeare, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII ROMEO SI JULIETA PUBLICATE PE BOOKNATION

Romeo și Julieta de William Shakespeare
Romeo și Julieta de William Shakespeare
publicată la 2016-04-30 15:12:34
recenzie scrisă de
0 secunde