Rezumat Bariere de fum - Monica Ramirez

Bariere de fum. Realitatea lor se află de cealaltă parte a oglinzii este al IV-lea volum din seria Alină Marinescu O lume întunecată unde fiecare umbră poate deveni o amenințare.   Alex mi-a murit în brațe după o misiune dezastruoasă în Irak, sau cel puțin așa am crezut timp de șapte ani.
Citește tot rezumatul cărții Bariere de fum... Acum știu că n-a fost decât o altă înscenare, ceea ce înseamnă că vom lucra din nou împreună. Îmi și imaginez... eu, Alex și Marius împreună sub același acoperiș. Mi se face rău numai când mă gândesc la asta. Nu cred că-l iubesc pe Alex. Între noi n-a fost nimic altceva decât o pasiune primejdioasă născută din disperarea unei vieți ce nu ne aparținea. Dar îl iubesc pe Marius. Ba nu, rectific. Sunt îndrăgostită de Marius. Tot ce știu despre dragoste am învățat de la el. Câteodată mă trezesc îngrozită în mijlocul nopții. Până la urmă, într-un fel sau altul, îl voi pierde și pe el. Singura certitudine pe care o avem este doar moartea, dar am decis să rămânem împreună, chiar dacă relația noastră are margini ascuțite. De fiecare dată când sună telefonul și trebuie să ne asumăm adevăratele identități, e foarte posibil ca unul dintre noi să nu se mai întoarcă.   Un roman care dă dependență... personajele principale devin persoane reale. Sunt aici. Există. La fel și organizația Elite. - Înland Empire Journal Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Bariere de fum?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Bariere de fum și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BARIERE DE FUM PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE