Rezumat Fantoma de pe lac - Monica Ramirez

Ashley White, scriitoare de romane de dragoste, istorice ori contemporane, de spionaj ori cu iz fantasy, se instalează în noua ei cabană din orășelul Spearmînt Lake, statul Michigan, cu intenția de-a termina la timp romanul la care lucrează.
Citește tot rezumatul cărții Fantoma de pe lac... Dar nopțile îi sunt bântuite de un misterios sunet al apei ce provine dintr-o sursă invizibilă, iar cimitirul din apropiere este bântuit de fantoma lui Frank Stanton, un polițist local ucis în urmă cu douăzeci și cinci de ani. O crimă încă rămasă neelucidată. Misterele se înmulțesc cu rapiditate, la fel și secretele întunecate și prietenii noi care spun adevărul doar pe jumătate. Obsedată de o fantomă care cere tot mai insistent să i se facă dreptate și un criminal a cărui mască începe să alunece, Ashley are toate motivele să se teamă că nu va reuși să supraviețuiască până la sfârșitul verii. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fantoma de pe lac?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fantoma de pe lac și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FANTOMA DE PE LAC PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE