Rezumat 7 meniuri pentru 7 personalitati ale zilei - Maria Cristea Soimu

Conștientă de sarcină pe care mi-am asumat-o în ultimul sfert de veac - aceea de a face cunoscută bucătăria românească în lume, dar și generației tinere din țara mea, am luat hotărârea de a pune cărțile de bucate pe care le scriu pe rețelele cunoscute de vânzare ale internetului.
Citește tot rezumatul cărții 7 meniuri pentru 7 personalitati ale zilei... Pentru că una este să știi, să vorbești, să presupui că ai lucruri de valoare și alta este să demonstrezi toate acestea. Am așteptat câțiva ani să văd un reporter tv care să știe, să vrea, să poată pune bucătăria românească în valoare pe site-uri sau în filmulețe cu rețete pregătite "ca la mama acasă". În schimb am aflat o personalitate princiară interesată de România, de istoria sa fascinantă, de mâncarea organică aflată pe masa sătenilor (mai ales) și de felul în care se cultivă, se crește și se gătește această mâncare. Și am vrut să-i mulțumesc în mod direct Alteței Sale, Prințul Charles al Marii Britanii, pentru prietenia pe care ne-o arată. Dar cum Prințul nu poate fi scos din contextul vieții tumultoase a veacului XXI, am alăturat salutului meu culinar gânduri de bine și altor personalități ale zilelor noastre. Vă invit să vedeți ce-a ieșit! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi 7 meniuri pentru 7 personalitati ale zilei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând 7 meniuri pentru 7 personalitati ale zilei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ