Rezumat Cum se scrie un best-seller - Monica Ramirez

Cum se scrie un best-seller. Tehnica americană de scriere creativă cu ajutorul căreia poți transforma o idee într-un roman de succes Arta literaturii se deosebește de toate celelalte genuri de artă prin faptul că materialul cu care lucrează artistul este dialectul vieții: Cuvântul.
Citește tot rezumatul cărții Cum se scrie un best-seller... Autorul își țese mozaicul prin cuvinte, devenind un arhitect literar al expresiilor, sinonimelor, comparațiilor, descrierilor și metaforelor cu ajutorul cărora își construiește propria lume, o lume ce devine tangibilă în interiorul unei cărți. Cuvintele banale pe care le folosim la cumpărături ori în timpul unei conversații pot stoarce lacrimi, smulge zâmbete, creând emoții puternice numai printr-o simplă atingere de stil. Este formidabil faptul că prin mânuirea iscusită a cuvintelor autorul poate crea lumi paralele în care cititorul experimentează emoții reale. Cuvintele scrise nu vor dispărea niciodată. Ele ne fac mai buni, mai răi, ne ridică, ne coboară, ne rănesc ori ne vindecă inimile. Cuvintele scrise pot rupe alianțe de-o viață, pot genera războaie. Ne pot salva ori distruge ca indivizi și ca specie. Atunci când nu sunt privite doar ca niște grupuri de litere, ci împletite în gânduri și emoții, cuvintele reprezintă cel mai puternic drog folosit de umanitate. Puterea lor poate inspira generații întregi, poate salva, vindecă, încuraja și motiva pe oricine. Acestea fiind spuse, tuturor ni s-a întâmplat să începem să citim o carte, a cărei idee principala să ne fi atras foarte mult la început, dar să renunțăm destul de repede datorită stilului neatrăgător ori a greșelilor generate de lipsa celor câteva reguli de bază. De cele mai multe ori, cititorul nu știe cum se scrie un roman, însă știe foarte bine cum să recunoască un roman bine scris. Autorul poate porni de la o idee bună, care ar putea deveni o poveste foarte atractivă, însă de multe ori nu stăpânește tehnica scrisului pentru a transforma acea idee într-un roman de succes. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cum se scrie un best-seller?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cum se scrie un best-seller și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ