Rezumat Retete de post si sarbatori crestine - Maria Cristea Soimu

Sărbătorile creștine aduc cu ele un plus de bucurie, farmec și unitate a familiei, și asta… și prin bucătăria tradițională! O carte de bucate este o declarație de dragoste pe care tu, ca autor, o faci poporului tău.
Citește tot rezumatul cărții Retete de post si sarbatori crestine... O carte de bucate închide în ea sentimentele tale și ale celor despre care vorbești și pentru care scrii. O carte de bucate este un document istoric, despre care se vorbește prea rar. Ea oferă informații despre tradiții și obiceiuri, despre viață și preocupările oamenilor, despre aspirații și despre bătălia zilnică pentru existență. O carte de bucate este o carte de poezie autentică, poate cea mai frumoasă carte de literatură scrisă de fiecare popor în parte. Cartea de față vine să umple un gol perpetuat de-a lungul celor trei veacuri de când se scriu rețete culinare în limba română. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Retete de post si sarbatori crestine?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Retete de post si sarbatori crestine și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII RETETE DE POST SI SARBATORI CRESTINE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE