Rezumat Recviem vesel pentru tata - Radu Paraschivescu

Titlu disponibil cu autograf; încă 85 exemplare disponibile. Titlul este disponibil cu precomandă. Livrarea se va face începând cu data de 18 mai 2020. Pe mama n-o mai am de aproape doi ani.
Citește tot rezumatul cărții Recviem vesel pentru tata... Pe tata, de aproape patru. În apartamentul în care au locuit cincizeci și trei de ani, din cei cincizeci și șase cât au fost împreună, urlă liniștea. Apartamentul e gol, dar mobilat. Va fi scos la vânzare, golit, umplut la loc de un alt ocupant, transformat în amintire. Mă ajută în vreun fel scrierea acestei cărți? Prea puțin. După trei-patru pagini, bănuiala devine certitudine: prezența tatei în carte nu-i suplinește absenta în carne și oase. Și atunci, de ce o scriu? Fiindcă nu pot să n-o fac. "Prea puțin" e mai mult decat "deloc". Ajutorul, mai cu seamă în vremurile astea, nu se refuză. Iar Recviemul vesel e o carte pentru cititori și un sprijin pentru mine. - Radu Paraschivescu, aprilie 2020 Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Recviem vesel pentru tata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Recviem vesel pentru tata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ