Rezumat Recviem vesel pentru tata - Radu Paraschivescu

Titlu disponibil cu autograf; încă 85 exemplare disponibile. Titlul este disponibil cu precomandă. Livrarea se va face începând cu data de 18 mai 2020. Pe mama n-o mai am de aproape doi ani.
Citește tot rezumatul cărții Recviem vesel pentru tata... Pe tata, de aproape patru. În apartamentul în care au locuit cincizeci și trei de ani, din cei cincizeci și șase cât au fost împreună, urlă liniștea. Apartamentul e gol, dar mobilat. Va fi scos la vânzare, golit, umplut la loc de un alt ocupant, transformat în amintire. Mă ajută în vreun fel scrierea acestei cărți? Prea puțin. După trei-patru pagini, bănuiala devine certitudine: prezența tatei în carte nu-i suplinește absenta în carne și oase. Și atunci, de ce o scriu? Fiindcă nu pot să n-o fac. "Prea puțin" e mai mult decat "deloc". Ajutorul, mai cu seamă în vremurile astea, nu se refuză. Iar Recviemul vesel e o carte pentru cititori și un sprijin pentru mine. - Radu Paraschivescu, aprilie 2020 Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Recviem vesel pentru tata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Recviem vesel pentru tata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Recviem vesel pentru tata scrisă de Radu Paraschivescu. Recviem vesel pentru tata a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Recviem vesel pentru tata este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 85 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Recviem vesel pentru tata este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Recviem vesel pentru tata face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Recviem vesel pentru tata și, de asemenea, sperăm că autorul Radu Paraschivescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII RECVIEM VESEL PENTRU TATA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

30 secunde