Rezumat Inocenta, cunoastere si uimire - Osho

 Învățăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor și la un proces de conștientizare de sine.
Citește tot rezumatul cărții Inocenta, cunoastere si uimire... Cărțile din seria „Osho“ reunesc extrase din răspunsurile lui Osho date discipolilor săi privitor la cele mai importante probleme pe care și le pun oamenii interesați de știința transformării de sine și de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieții contemporane. „Uimirea este sursa înțelepciunii, uimirea este sursa a tot ceea ce este frumos, și uimirea este sursa a căutării, a adevăratei căutări. Uimirea te conduce în aventura de cunoaștere a misterelor vieții.“ „Cunoștințele tale sunt doar o modalitate de a ignora adevărul. Renunță la ignoranța – și la ignoranța nu se poate renunța acumulând și mai multe cunoștințe. Cunoștințele sunt o barieră în calea cunoașterii.“ „Cu cât înțelegi mai multe, cu atât îți dai seama că știi mai puține. […] cunoașterea finală este absolută ignorantă, inocență, puritatea ca de copil.“ OSHO Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Inocenta, cunoastere si uimire?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Inocenta, cunoastere si uimire și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INOCENTA, CUNOASTERE SI UIMIRE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE