Rezumat O pasare in zbor - Osho

Cartea de față este despre căutarea lăuntrică și transformarea personală, oferind înțelegere asupra celor mai profunde întrebări pe care le putem avea despre viața pornind de la 11 istorioare povestite de diferiți maeștrii zen.
Citește tot rezumatul cărții O pasare in zbor... În finalul fiecărui comentariu, Osho răspunde întrebărilor formulate de oamenii din audiență, oferind îndrumări în probleme legate de iubire, înțelegere și “căutare”. În această carte mesajele lui Osho trec dincolo de mintea rațională și se adresează direct inimii. Osho scoate în evidență modul în care viața cuiva poate fi transformată în bine atunci când meditația devine parte integrantă din viața lui cotidiană. Corpul și sufletul sunt abordate ca fiind cele două aspecte deosebit de importante ale ființei umane. Corpurile noastre pot fi folosite pentru a ajunge până la stele dar pentru asta mai întâi trebuie să aibă rădăcinile bine înfipte în pământ. Prin acastă carte autorul evidențiază faptul că este important să îți prețuiești rădăcinile bucurându-te de plăcerile simple ale viații dar trebuie să îți hrănești și aripile care îți permit să experimentezi conexiunea cu ceea ce este universal, tanscendent, etern. Povestirile zen istorisite de Osho ilustrează lumea misterioasă și totuși atât de simplă a Zen-ului, unde orice situație poate fi folosită de o ființă umană pentru a deveni mai trează, mai conștientă, mai vie. 11 povestiri zen clasice oferă puncte de plecare pentru a demonstra relevanța pe care o are străvechia cale spirituală Zen în ceea ce privește fiecare aspect al vieții noastre de cetățeni ai secolului 21. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi O pasare in zbor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând O pasare in zbor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie O pasare in zbor scrisă de Osho. O pasare in zbor a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea O pasare in zbor este editura MIX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MIX aici. Cartea O pasare in zbor face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 355 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând O pasare in zbor și, de asemenea, sperăm că autorul Osho, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde