Rezumat Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii - Osho

Ce este meditația? SĂ SPUI CEVA DESPRE MEDITAȚIE e o contradicție în termeni. Meditația e ceva ce poți avea, ce poți fi, dar fără să poți spune în ce anume constă natura ei. Cu toate acestea, s-au făcut eforturi pentru a o face cunoscută într-un fel sau altul.
Citește tot rezumatul cărții Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii... Chiar dacă din asta rezultă doar o înțelegere fragmentară, parțială, e mai mult decât ne putem aștepta. Deoarece chiar și această înțelegere parțială a meditației, poate deveni o sămânță. Depinde foarte mult și de cum asculți. Dacă doar auzi, nici măcar acel fragment s-ar putea să nu ajungă până la tine, dar dacă asculți... încearcă să înțelegi diferența dintre cele două. A auzi este ceva mecanic. Ai urechi, poți auzi. Dacă surzești, atunci un dispozitiv mecanic te poate ajuta să auzi din nou. Urechile tale nu sunt altceva decât un mecanism de recepționare a sunetelor. A auzi e ceva foarte simplu: animalele aud, oricine care are urechi este capabil să audă - dar ascultarea este un stadiu cu mult mai înalt. A asculta înseamnă: când auzi, doar asta se întâmplă și nu faci nimic altceva - fără alte gânduri care să-ți treacă prin minte, fără nori care să-ți umbrească cerul tău interior... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii scrisă de Osho. Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii este editura LIVINGSTONE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIVINGSTONE aici. Cartea Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 194 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii și, de asemenea, sperăm că autorul Osho, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CUM SA-TI LINISTESTI ZBUCIUMUL MINTII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde