Rezumat Alchimia Yoga - Osho

Titlul în engleză: The Alchemy of Yoga Osho ne prezintă Yoga drept o cale plină de naturalețe și sensibilitate ce ne permite să ajungem foarte departe folosindu-ne de corpul și de modul nostru de viață.
Citește tot rezumatul cărții Alchimia Yoga... Țineț̦i minte acest lucru, că̆ învăț̦ăturile celor treziți, toți cei treziți și toate învăț̦ăturile lor, pot fi rezumate într‐o simplă̆ propoziție, iar acea propoziție este: deja sunteți ceea ce puteți fi. S‐ar putea să̆ vă̆ ia multe vieți să̆ ințelegeți ce vă̆ spun; voi sunteți cei de care depinde. Dar dacă̆ sunteți atenți, nici mă̆car un singur moment nu este pierdut. Indiferent ce faceți, să̆ n‐o faceți ca pe o datorie, s‐o faceți din iubire; să̆ n‐o faceți ca pe o povară̆, ci ca pe o să̆rbă̆toare. Frumuseț̦ea nu se află̆ nici în pozitiv, nici în negativ; frumuseț̦ea este în armonie. Să̆ vă̆ repet: frumuseț̦ea nu se află̆ nici în adevă̆r, nici în minciună̆, frumuseț̦ea nu este nici în compasiune, nici în furie; frumuseț̦ea se află̆ în unitate. Acolo unde se întâlnesc opusele, acolo se află̆ templul divinului. Acolo unde se întâlnesc contrariile, aceea este culmea, acela este crescendoul vieții. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Alchimia Yoga?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Alchimia Yoga și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Alchimia Yoga scrisă de Osho. Alchimia Yoga a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Alchimia Yoga este editura MIX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MIX aici. Cartea Alchimia Yoga face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte rezonabil de groasă - are 274 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Alchimia Yoga și, de asemenea, sperăm că autorul Osho, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ALCHIMIA YOGA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde