Rezumat Cele mai frumoase povesti de Fratii Grimm - Fratii Grimm

    Volumul cuprinde cele mai cunoscute și îndrăgite povești scrise de frații Grimm și repovestite de Jeanne Moineau: Muzicanții din Bremen; Tom Degețel; Croitorașul cel viteaz; Scufița Roșie; Frumoasă din pădurea adormită; Cenușăreasă; Alba-ca-Zăpadă; Hansel și Gretel; Clopoțica; Cei 12 frați  și multe altele.
Citește tot rezumatul cărții Cele mai frumoase povesti de Fratii Grimm...     Pornești într-o călătorie spre o altă lume unde prințesele au părul de aur, prinții înfruntă orice primejdie, vrăjitoarele aruncă blesteme și farmece, castelele se ridică semețe până la nori, iar pădurile ascund cele mai ciudate făpturi. O lume unde, în ciuda tuturor necazurilor și piedicilor, binele învinge întotdeauna răul.     Fiecare pagină a cărții cuprinde imagini mari, bogat colorate, care completează minunat povestea.       Fragment din povestea “Jorînde și Joringel„:       „Într-un vechi castel, înconjurat de o pădure întinsă, trăia o bătrână vrăjitoare. Ziua se preschimbă în pisică sau în bufniță, iar seara își recăpătă înfățișarea umană. Această femeie bătrână avea puteri mari și atrăgea toate animalele bune de vânat ca să le mănânce. Nimeni nu se putea apropia de castel la mai puțin de o sută de pași, dacă nu, rămânea stână de piatră. Nu se puteau elibera decât printr-o formulă magică rostită de bătrâna femeie. Când se apropia o tânără fată, o prefăcea într-o pasăre, pe care o închidea într-un coș. Așa că avea cel puțin șapte mii de coșuri închise într-o sală din castel.      Într-o zi, o tânără pereche mergea să se plimbe în pădure ca să poată vorbi în liniște. Jorînde era o tânără mai frumoasă decât celelalte. Era logodnica lui Joringel, un tânăr la fel de frumos. În curând aveau să se logodească. în timp ce se plimbau, Joringel îi spuse iubitei lui:     — Scumpa mea Jorînde, în niciun caz să nu te apropii de castel.” Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cele mai frumoase povesti de Fratii Grimm?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cele mai frumoase povesti de Fratii Grimm și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cele mai frumoase povesti de Fratii Grimm scrisă de Fratii Grimm. Cele mai frumoase povesti de Fratii Grimm a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cele mai frumoase povesti de Fratii Grimm este editura CORINT - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CORINT aici. Cartea Cele mai frumoase povesti de Fratii Grimm face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 223 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cele mai frumoase povesti de Fratii Grimm și, de asemenea, sperăm că autorul Fratii Grimm, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CELE MAI FRUMOASE POVESTI DE FRATII GRIMM PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde