Rezumat Cele mai frumoase povesti - Fratii Grimm

Albă ca zăpada Odată, în miezul unei ierni când fulgii cădeau din cer marisi pufoși, o împărăteasă stătea la fereastră cu pervaz negrua palatului și-i coșea soțului și cum cosea ea așa, își mai aruncă din când în când ochii la zăpadă de afară, când deodată s-a înțepat cu acul în deget și treipicături de sânge au căzut în zăpadă.
Citește tot rezumatul cărții Cele mai frumoase povesti... Văzând ce frumoase arătau picăturile acelea pe zăpadă, împărăteasa zise: —Aş vrea să am un copil alb ca zăpada, roşu ca  sângele în obraji, şi cu părul negru ca abanosul. La scurt timp după această întâmplare, împărăteasă a adus pe lume o fetiţă albă ca zăpada, roşie în obraji ca sângele. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cele mai frumoase povesti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cele mai frumoase povesti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cele mai frumoase povesti scrisă de Fratii Grimm. Cele mai frumoase povesti a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cele mai frumoase povesti este editura REGIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura REGIS aici. Cartea Cele mai frumoase povesti face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 112 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cele mai frumoase povesti și, de asemenea, sperăm că autorul Fratii Grimm, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII CELE MAI FRUMOASE POVESTI PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie "Crăciunul în cele mai frumoase povestiri" de Charles Dickens, Mark Twain, Oscar Wilde
Cele mai frumoase povești cu iepurași
Cele mai frumoase povești cu iepurași
publicată la 2021-04-28 15:29:22
recenzie scrisă de Cartepedia
Recenzie ”Crăciunul în cele mai frumoase povestiri”
Recenzie ”Crăciunul în cele mai frumoase povestiri”
publicată la 2023-12-14 14:59:31
recenzie scrisă de Ruxandra Dinu
0 secunde