Rezumat Lupul si cei 7 iezi - Stiu sa citesc cu litere mari de tipar - Fratii Grimm

      Editura Aramis va propune o serie de povesti clasice minunat ilustrate, pentru cei mai mici dintre cititori!     Textele accesibile, repovestite cu farmec și umor, sunt scrise integral cu litere mari de tipar, pentru a ușura efortul școlarilor începători, dornici să pătrundă tainele lecturii.
Citește tot rezumatul cărții Lupul si cei 7 iezi - Stiu sa citesc cu litere mari de tipar... Fiecare poveste a fost adaptată pentru nivelul de înțelegere al copiilor de 5-7 ani, iar ilustrațiile mari și atractive fac din parcurgerea cărților o activitate plăcută și antrenantă.      De acum, cititul cu litere mari de tipar va deveni o joacă!         Cartea conține 31 de pagini cu ilustrații mari, viu colorate, însoțite de text redactat cu majuscule, de dimensiuni mari, pentru a fi ușor de lecturat de micuții nerăbdători să pătrundă tainele poveștilor. Textul din această carte este o adaptare după povestea scrisă de Frații Grimm. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Lupul si cei 7 iezi - Stiu sa citesc cu litere mari de tipar?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Lupul si cei 7 iezi - Stiu sa citesc cu litere mari de tipar și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Lupul si cei 7 iezi - Stiu sa citesc cu litere mari de tipar scrisă de Fratii Grimm. Lupul si cei 7 iezi - Stiu sa citesc cu litere mari de tipar a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Lupul si cei 7 iezi - Stiu sa citesc cu litere mari de tipar este editura ARAMIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARAMIS aici. Cartea Lupul si cei 7 iezi - Stiu sa citesc cu litere mari de tipar face parte din categoria Povesti, basme, legende. Este o carte subțirică, are numai 31 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Lupul si cei 7 iezi - Stiu sa citesc cu litere mari de tipar și, de asemenea, sperăm că autorul Fratii Grimm, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LUPUL SI CEI 7 IEZI - STIU SA CITESC CU LITERE MARI DE TIPAR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde