Rezumat Alba ca Zapada si cei sapte pitici in romana si engleza - Fratii Grimm

Cartea urmărește clasică poveste a Albei-că-Zăpada, într-un format ce permite lecturarea atât în română, cât și în limba engleză. Lucrarea prezintă ilustrații viu colorate. Fragment: " Împărăteasă, mânioasă, luift înfățișarea unei bătrâne negustorese și se duse la ușa piticilor, unde o încântă pe față să cumpere o cingătoare.
Citește tot rezumatul cărții Alba ca Zapada si cei sapte pitici in romana si engleza... și când -îi strânse mijlocul, îi tăie răsuflarea, de o lăsă pe copilă ca moartă și plecă. Când au ajuns acasă, piticii, speriați, o ridicară pe Alba-aa-Zăpadă de jos, îi tăiară cingătoarea, iar fata își reveni. La scurt timp, oglinda îi dădu iar de știre împărătesei că fata trăiește. Aceasta își schimbă din nou înfățișarea și luă cu ea un pieptene otrăvit. Green with envy, the empress took the appearance of old Negus-Torah and went at the dwarfs door, tricking Snow White into buying a belt. When she put the belt on her waist, her breath stopped and the girl was left as dead. When they arrived home, frightened, the dwarfs cutt the belt and Snow White came to life. After a while, the mirror told the queen that the girl is still alive. The empress changed her looks again and visited Snow White with a poisoned comb. " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Alba ca Zapada si cei sapte pitici in romana si engleza?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Alba ca Zapada si cei sapte pitici in romana si engleza și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Alba ca Zapada si cei sapte pitici in romana si engleza scrisă de Fratii Grimm. Alba ca Zapada si cei sapte pitici in romana si engleza a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Alba ca Zapada si cei sapte pitici in romana si engleza este editura PESCARUS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PESCARUS aici. Cartea Alba ca Zapada si cei sapte pitici in romana si engleza face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 15 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Alba ca Zapada si cei sapte pitici in romana si engleza și, de asemenea, sperăm că autorul Fratii Grimm, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ALBA CA ZAPADA SI CEI SAPTE PITICI IN ROMANA SI ENGLEZA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde