Rezumat Scufita Rosie - Povesti ilustrate - Fratii Grimm

    Repovestiri extrem de reușite și cu ilustrații spectaculoase ale unor renumite povești pentru copiii, care îi vor încânta și pe părinți cu siguranță. Eroii din Cenușăreasa, Alba-că-Zăpada, Scufița-Roșie, Pinocchio, Vrăjitorul din Oz, Alice în țara Minunilor prind viața sub mâna talentată a ilustratoarei Francesca Rossi, care a absolvit Scuola Internazionale di Comics (Școala Internațională de Benzi Desenate) din Florența.
Citește tot rezumatul cărții Scufita Rosie - Povesti ilustrate... Ea a lucrat mai multe cărți ilustrate pentru edituri italiene șii realizează desene pentru cărți, coperte și postere. Pe lângă activitatea de ilustratoare, ea conduce ateliere în școli și biblioteci, ocupându-se totodată și de decorarea vaselor de ceramică.        Fragment din poveste:       „În sfârșit le găsise! Erau parfumate și colorate, mai cum le descrisese lupul. Scufița Roșie petrecu mult timp alegând cu atenție florile, până când fu în sfârșit mulțumită de buchetul mare și colorat pe care îl alcătuise.     Ea îl așeză cu grijă în coș și privi în jurul ei, neștiind ce cărare ducea la luminișul în care se afla casa bunicii sale.     Ea alese un drum îngust care cobora pe deal și îl urmă. Abia apucase să facă primii pași, când zări scânteierea unui vârf de pușcă ce ieșea de după o stâncă     - Nu trageți, n-am făcut nimic rău, jur! strigă ea, fără să se gândească și fără să știe că aceste cuvinte îi salvaseră, probabil, viața.     Un bărbat voinic, cu barba deasă își făcu apariția de după stâncă, părând surprins. Era vânătorul care pornise pe urmele lupului fioros. Auzise trosnetul nuielelor și se apropiase tiptil, sperând să ia prin surprindere fiară, însă se trezi față în față cu o fetiță!     - Vânătoarea aceasta devine mai grea și mai obositoare decât mi-am imaginat, zise vânătorul încet.     Nu o dată i se păruse că se apropiase de lupul pe care îl urmărea necontenit. Odată chiar crezuse că zărise vârful unei cozi stufoase și cenușii printre ramurile unui copac, însă, când se uitase din nou, nu văzuse decât câteva veverițe care păreau că se amuză privindu-l.     Era prima dată când se îndoia de priceperea lui, gândi vânătorul, clătinând îngândurat din cap în timp ce se apropia de față.      - Cine ești? Cum te cheamă? o întrebă el pe un ton iritat.     - Mi se spune Scufița Roșie, pentru că port o scufiță roșie care...     - Bine, n-are importanță. Ia spune-mi: unde te duci, Scufița Roșie? Nu știi că această parte a pădurii este foarte periculoasă?„ Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Scufita Rosie - Povesti ilustrate?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Scufita Rosie - Povesti ilustrate și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Scufita Rosie - Povesti ilustrate scrisă de Fratii Grimm. Scufita Rosie - Povesti ilustrate a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Scufita Rosie - Povesti ilustrate este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Scufita Rosie - Povesti ilustrate face parte din categoria Povesti, basme, legende. Este o carte subțirică, are numai 64 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Scufita Rosie - Povesti ilustrate și, de asemenea, sperăm că autorul Fratii Grimm, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde